Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

UPDATE VIDEO Biserica de lemn din Parcul IOR a fost vandalizata cu mesaje pro LGBT. Purtatorul de cuvant BOR: "Acte violente intretinute de o hidoasa ideologie neomarxista"

Vineri, 19 Martie 2021, ora 13:52
32210 citiri
UPDATE VIDEO Biserica de lemn din Parcul IOR a fost vandalizata cu mesaje pro LGBT. Purtatorul de cuvant BOR: "Acte violente intretinute de o hidoasa ideologie neomarxista"
Biserica de lemn din Parcul IOR a fost vandalizata FOTO Captura Video

Biserica de lemn din Parcul IOR, din Bucuresti, a fost vandalizata. Au fost scrise mesaje pro LGBT pe toata suprafata ei cu vopsea roz. "Be gay", "do crime" si "LGBT" sunt doar cateva dintre mesajele desenate pe biserica si pe icoanele expuse in exteriorul ei.

UPDATE 13:48

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, a catalogat acest gest drept "un exemplu strident dintr-un lung sir de acte violente dictate si intretinute de o hidoasa ideologie (neomarxista) eminamente anticrestina"

""Toleranta clamata isteric de nucleele ideologice ale LGBT, mai recent BLM sau ANTIFA, loveste din nou. Si face ceea ce stie ea mai bine: vandalizeaza, murdareste, expectoreaza mesaje grotesti si, in accese de suprema inteligenta, isi scrie numele pe toate gardurile. Inclusiv pe zidurile bisericilor. Recent, pe peretii frumoasei biserici ortodoxe din lemn situata in Parcul bucurestean IOR.

Doar un exemplu strident dintr-un lung sir de acte violente dictate si intretinute de o hidoasa ideologie (neomarxista) eminamente anticrestina, aplaudata pe alocuri inclusiv mediatic, care infesteaza progresiv si progresist mediul universitar si social occidental, dar care, in virtutea mimetismului deja consacrat la noi, isi gaseste, iata, adepti si in Romania.

Din fericire nu in Romania profunda, a majoritatii oamenilor normali si de bun-simt, ci in aceea, insulara, a unor personaje ce nu sunt obisnuite sa tina in mana o carte, ci doar un spray cu vopsea de graffiti. Salvarea lor, ca si a noastra a tuturor, o reprezinta constant educatia in spiritul valorilor firescului, ale culturii autentice si, desigur, fertila credinta in Dumnezeu", a transmis Vasile Banescu.

Politia Capitalei a oferit un punct de vedere pentru G4Media si a transmis ca face cercetari pentru distrugere.

"In aceasta dimineata, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti - Sectia 12 Politie a fost sesizata de catre un preot paroh cu privire la faptul ca in aceasta dimineata a gasit peretii, din lemn, ai bisericii desenati cu diverse inscriptii.

La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul subunitatii, care au declansat cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere.

Cercetarile vor fi continuate sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3", a transmis Politia Capitalei.

Stirea initiala

Sociologul Gelu Duminica a comentat acest gest pe pagina sa de Facebook, sustinand ca "a cere respect fara a oferi respect este doar fariseim".

"A scrie pe o biserica, si pe icoane, cu vopsea, stiu eu ce mesaje nu poate decat inflama spiritele si intari dihonia. Si sunt sigur ca asta s-a dorit! Sper sa avem intelepciunea sa nu intram in jocul celor ce se hranesc cu demonii nostri!

Nu stiu cine a facut asta, insa gestul este impardonabil. Sper ca cei vinovati sa fie gasiti cat mai repede si sa plateasca pentru ceea ce au facut!", a mai scris Gelu Duminica pe Facebook.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Parcul IOR, #biserica de lemn, #lgbt, #vandalizat , #eveniment
Comentarii