Blestemul cifrei 11 - cutremure, incendii, atentate si alte dezastre (Galerie Foto)

Vineri, 11 Martie 2011, ora 16:21
6558 citiri
Blestemul cifrei 11 - cutremure, incendii, atentate si alte dezastre (Galerie Foto)
Foto: La Stampa

Imaginile apocaliptice care au circulat pe intreg globul de la cutremurul de vineri din Japonia au deschis o rana mai veche. Cifra 11 ar putea fi considerata un blestem, din cauza ca aminteste de evenimente tragice care au ravasit miliarde de oameni.

Un puternic cutremur, de 8,9 grade pe scara Richter, a avut loc vineri dimineata, 11 martie in Japonia. Bilantul mortilor a ajuns in jurul cifrei 300.

Un alt incident tragic, care ar putea certifica teoria ca cifra de 11 este blestemata, este atacul terorist de la metroul din Bombay, din 2006.

Pe 11 iulie 200 de persoane au murit, 700 au fost ranite grav in urma a sapte explozii de la o statie de metrou, aminteste cotidianul italian La Stampa.

Spania a fost in doliu, tot intr-o zi de 11. Pe 11 martie 2004 patru trenuri, din Madrid, au fost tinta unor atacuri teroriste. Atunci au murit 191 de persoane si 1.800 au fost ranite.

Una dintre cele mai mari tragedii din istorie, care i-a schimbat chiar si cursul, au fost atacurile teroriste de pe 11 septembrie 2011, din SUA. Aproximativ 3.000 de persoane au fost ucise in atacurile de la Turnurile Gemene din New York si de la Pentagon.

Pe 11 septembrie 1973 fostul presedinte al Chile, Salvador Allende, moare in urma unei lovituri de stat. Puterea este preluata de generalul Augusto Pinochet.

Pe 1 septembrie 1939 incepe cel de-al Doilea Razboi Mondial. Apare blestemul cifrei 11 intrucat suma anului este egala cu 22, dublul 11, iar numele lui Adolf Hitler are 11 litere. In aceasta zi Germania invadeaza Polonia si incepe cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Pe 25 martie 1911 in urma unui incendiu la o fabrica de tricouri, din Manhattan, New York, 146 de persoane au murit, din care 123 erau femei. Un dezastru care a schimbat America. S-au introdus imediat dupa legile privind siguranta la locul de munca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#blestem cifra 11, #atac terorist SUA, #atac terorist tren Madrid , #eveniment