Bryan Cranston, protagonist al serialului "Breaking Bad", s-a vindecat de COVID-19 si a donat plasma

Vineri, 31 Iulie 2020, ora 15:09
2607 citiri
Bryan Cranston, protagonist al serialului "Breaking Bad", s-a vindecat de COVID-19 si a donat plasma
Foto: Facebook/ Bryan Cranston

Actorul american Bryan Cranston, protagonist al serialului de televiziune "Breaking Bad" si al filmului "Trumbo", a dezvaluit joi prin intermediul unui mesaj video publicat pe Instagram ca a contractat noul coronavirus si ca, dupa ce s-a vindecat de COVID-19, a donat plasma pentru a ajuta programele de cercetare din domeniul medical, informeaza site-ul revistei Variety.

Bryan Cranston a facut anuntul intr-un videoclip de doua minute, in care le-a explicat admiratorilor lui de pe aceasta retea de socializare procesul prin care persoanele interesate pot sa doneze plasma la UCLA Blood and Platelet Center.

"Vreau sa va anunt ca am avut COVID-19 in urma cu putin timp. Am fost foarte norocos, am avut simptome foarte usoare. Asadar, m-am gandit ca poate era posibil sa fac ceva si m-am inscris intr-un program la UCLA Blood and Platelet Center, in speranta ca donarea de plasma va putea sa ii ajute pe alti oameni", a declarat actorul american.

Intr-un text care insoteste acel mesaj video, Bryan Cranston a relatat ca simptomele sale au inclus "o usoara durere de cap, o senzatie de apasare in zona pieptului si pierderea mirosului si a gustului".

Cu ajutorul unui infirmier de la UCLA, al carui prenume este Ron, starul american a donat 840 de mililitri de plasma unor programe de cercetari medicale ce vizeaza noul coronavirus si a spus ca intentioneaza sa doneze in curand plasma pentru a doua oara.

Bryan Cranston i-a incurajat pe admiratorii lui de pe Instagram sa doneze si ei plasma daca au avut COVID-19, dezvaluind ca intregul proces de recoltare dureaza doar o ora.

"Am fost destul de strict in respectarea protocoalelor medicale si cu toate acestea... am contractat virusul. Da. Suna descurajant acum, cand peste 150.000 de americani au murit din cauza acestui virus. Eu am fost unul dintre cei norocosi. Sunt recunoscator pentru asta si va indemn si pe voi sa continuati sa purtati masca, sa continuati sa va spalati pe maini si sa respectati distantarea sociala. Putem sa invingem virusul - insa numai daca respectam regulile impreuna", a mai scris starul american in acelasi text online.

Fotografie unicat cu celebrul Alain Delon, cu permisiunea acestuia: "Mi s-a părut că era chipeş” FOTO
Fotografie unicat cu celebrul Alain Delon, cu permisiunea acestuia: "Mi s-a părut că era chipeş” FOTO
Anouchka Delon a publicat, luni, pe Instagram, o fotografie a tatălui ei, Alain Delon, "cu permisiunea acestuia". Actorul, care a fost plasat recent sub tutelă consolidată, apare cu faţa...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#coronavirus, #plasma, #actor, #Breaking Bad , #eveniment