Cum arată casele interlopilor. Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

Duminica, 01 August 2021, ora 02:00
34364 citiri
Cum arată casele interlopilor. Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte
Adrian Corduneanu își prezintă proprietatea pe TikTok FOTO: Tik.Tok / Adrian Corduneanu

Cei cunoscuți drept interlopi din România au început să se laude cu averea pe rețelele de socializare. Adrian Corduneanu, zis Beleaua, pare să fi devenit ”dependent” de rețelele de socializare.

Dacă în momentul în care erau restricții de circulație, fratele mai mic al lui Costel Corduneanu se lăuda cum încalcă el legea, fără să pățească nimic, sau posta pe Facebook imagini de la petreceri cu multe persoane, acum a început să le arate urmăritorilor locuința sa.

Astfel, că un ”influencer” adevărat, a postat pe TikTok un video în care își prezintă foișorul amenajat, de curând, probabil. Un grătar imens și o masă mare cu scaune albe sunt așezate cu ”mare gust” spun admiratorii lui. Se pare că mobila este nouă, având în vedere că scaunele încă au pe ele folii de plastic.

”Mă doare la bască. Ce-i frumos, e frumos”, se laudă Corduneanu.

În imagini apare și casa, dar și câinele familiei. Imediat au început să curgă comentariile, iar un internaut scria că a construit o casă similară la un preț de aproximativ 200.000 de euro.

În alte imagini prezintă același foișor, însă acțiunea se petrece ziua, iar activitatea lui principală este să alerge câinele prin curte.

Astfel, urmăritorii lui pot să vadă și vila dar și gazonul și tuile din curte.

Anterior a postat un video în care muta mobila din foișor. Una dintre fetele sale face un comentariu pe fundal. ”Aici se face treabă”, povestește fiica lui Corduneanu.

Glumele internauților ”Îl cauți pe Van Damme să faci un clip”

Într-o altă zi, Adrian Corduneanu a postat un video cu el pe Aeroportul din Iași. Iar urmăritorii l-au ironizat. ”Legenda spune că de o săptămână dormi în aeroport cu speranța ca dai și tu de Van Damme să faci un clip”.

Era aluzie la faptul că Jean-Claude Van Damme a fost filmat cu un grup de ieșeni în mașină. Actorul, aparent în stare de ebrietate, spunea că nu vrea ca imaginile să fie distribuite pe Facebook.

De ce îi urmărim pe interlopi pe rețelele de socializare

"Informația negativă atrage. La un articol de cultură nu se uită foarte mulți. Gradul de cultură este scăzut. Probabil că doar un sfert din populație este reprezentat de intelectuali, restul fiind în categoria medie și chiar sub medie.

Ce citesc și urmăresc aceștia din urmă? Cancanuri. Toți interlopii și maneliștii sunt pe prima pagină. Cancanul atrage, însă cel mai mult faptele cu violență, pentru că acolo este sânge, durere, teama. Este răul, iar acest rău atrage. Oamenii caută senzaționalul", a explicat pentru Ziare.com psihologul criminalist Liviu Cheșnoiu.

Cine sunt interlopii din clanul condus de Corduneanu

Istoria clanului Corduneanu, cea mai periculoasă grupare de interlopi din Moldova, a început undeva în jurul anilor '90. În anul 2002 Costel Corduneanu s-a retras din activitatea sportivă, însă deja era cunoscut că lider al grupării de numele căreia avea să se lege infracțiuni grave de crimă organizată.

Clanul Corduneanu activează în Iași, iar numele membrilor grupării au ajuns celebre în toată țara și chiar peste hotare din cauza scandalurilor, a actelor de violență și a furturilor.

Citește și:
Ambasadorul Rusiei la Bucureşti, convocat la MAE. Mesajul României pentru Putin după anexarea ilegală a teritoriilor ucrainene
Ambasadorul Rusiei la Bucureşti, convocat la MAE. Mesajul României pentru Putin după anexarea ilegală a teritoriilor ucrainene
Ambasadorul Federaţiei Ruse la Bucureşti, Valery Kuzmin, a fost convocat la sediul Ministerului Afacerilor Externe, după anexarea celor patru regiuni ucrainene, demers considerat ilegal de...
Adrian Năstase și-a recuperat în instanță pensia specială. Câți bani va primi fostul premier de la Parlament
Adrian Năstase și-a recuperat în instanță pensia specială. Câți bani va primi fostul premier de la Parlament
Fostul premier Adrian Năstase a câştigat la Tribunalul Bucureşti recuperarea pensiei speciale, pierdută în urma adoptării, anul trecut, a unei legi în Parlament. În perioada 1990 -...