Cazinoul din Constanta va fi redeschis in 2013

Joi, 06 Octombrie 2011, ora 07:47

   

Cazinoul din Constanta va fi redeschis in 2013
Cazinoul din Constanta, care a fost preluat miercuri de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, va fi redeschis publicului larg in 2013, iar pana atunci va fi reabilitat cu bani de la Guvernul Romaniei.

Realizarea proiectului tehnic va dura o luna, dupa care se va face o licitatie publica pentru proiectare si executie, informeaza Romania Libera.

In prezent nu se stie ce suma va fi investita in reabilitatea Cazinoului, dar autoritatile au dat asigurari ca va arata ca atunci cand a fost construit. Dupa lucrarile de reabilitare cladirea se va intoarce in administratie primariei Constanta.

Ministerul Dezvoltarii si Turismului a preluat, miercuri, in administrare Cazinoul Constanta, de la Primaria Muncipiului Constanta.

Semnarea documentelor de predare-primire au fost facute de Razvan Murgeanu, secretar de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, si Ana Maria Topoliceanu, director general al Companiei Nationale de Investitii.Cladirea va putea gazdui evenimente de divertisment de interes pentru locuitorii Constantei, conferinte, simpozioane sau renuniuni nationale si internationale avand potential de a deveni un obiectiv cultural major.

Guvernul a adoptat, la sfarsitul lunii august, o hotarare privind preluarea Cazinoului din Constanta de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Pe 24 august, consilierii locali ai municipiului Constanta au decis transferarea Cazinoului din administrarea municipalitatii in cea a Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului pentru ca imobilul sa fie reabilitat, iar apoi cladirea sa fie din nou trecuta in domeniul privat al administratiei locale.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1150 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
bulineli
rank 5
Ar trebui ,
creat un spatiu verde ,catre mare .O gradina in care sa fie plantati pomi,un fel de "perdea" naturala intre mare si cladire,se poate si cu siguranta nu ar fi prea scumpa.
travis
rank 1
N-am inteles
de ce trebuie eu (si voi,bizoni cititori)sa cotizam la or.gasmele lui madam Udrea si alti i.dioti?Cazinoul sa-l vinda (dar lui mazare nu i-a ajuns parandaratul)sau daca nu sa-l demoleze.De ce trebuie neaparat sa avem cazinou?Hai sa-l facem pe banii mei si apoi sa-l vinda udrea pe un euro la un cocalar din familie.
Huooo ba hotilor!!!!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor