MAINE incepe la Palatul Parlamentului primul si cel mai mare targ de nunti

Advertorial
Joi, 28 Octombrie 2021, ora 09:23
8035 citiri
MAINE incepe la Palatul Parlamentului primul si cel mai mare targ de nunti
Mariage Fest se organizeaza in perioada 29-31 octombrie

Mariage Fest nu este un simplu targ de nunti, ci un festival in toata regula, caci poti petrece o zi intreaga sa iti alegi tot ce ai nevoie pentru nunta ta. Plus, te bucuri GATUIT de o multime de delicatese culinare si, in special, degustari de VINURI de la peste 20 de crame prezente cu cateva sute sortimente de vinuri.

NUNTA este nu doar un eveniment extrem de important, ci si unul foarte placut in vietile a mii de tineri romani.

Toti acest tineri si, cu precadere, cei care se vor casatori in anul 2022 au acum sansa sa viziteze cel mai mare targ de nunti din Romania, Mariage Fest, in perioada 29-31 octombrie la Palatul Parlamentului.

Pret de 3 zile Palatul Parlamentului va fi epicentrul industriei nuntilor din Romania, gratie tuturor celor prezenti: locatii de nunta, agentii, rochii de mireasa, costume pentru miri, foto-video, bijuterii, formatii, accesorii si o multe idei pentru nunta.

Mariage Fest prezinta in perioada 29-31 octombrie o editie de toamna, axata preponderant pe locatii de nunti si agentii organizatoare ce se vor intrece in a oferi cele mai bune solutii pentru nunta si, desigur, la cel mai bun pret.

Vizitatorii impreuna cu furnizorii de produse si servicii vor putea sa relationeze in mod direct, asa cum rar s-a intamplat in ultimul an, deoarece organizatorii ofera un CADRU ABSOLUT SIGUR din punct de vedere medical.

CEI VACCINATI SI TRECUTI PRIN BOALA vor avea acces la Mariage Fest si decizia organizatorilor este ca toti acestia sa nu plateasca bilet. Este modul organizatorilor de a demonstra ca o industrie atat de afectata de pandemie precum cea a nuntilor este si una cat se poate de responsabila, nefiind strict un punct de vedere pro sau anti – vaccinare, ci o aliniere la conditiile concrete si legale din Romania in acest moment.

In ultimul an, Mariage Fest a pus bazele si a sustinut constant AFIN (www.afin.ro) Asociatia Furnizorilor din Industria Nuntilor, ce a militat si conlucrat cu autoritatile pentru a obtine organizarea in premiera pentru Europa a nuntilor inca din luna iulie a acestui an. Mai mult decat atat, in urma discutiile cu acestia a rezultat ca pentru sezonul 2022 (cel care priveste in mod direct vizitatorii de la aceasta editie) se anunta conditii aproape normale si un sezon cum se intampla pana in pandemie, din luna iunie pana in luna noiembrie.

Este o veste buna si care da speranta atat vizitatorilor, cat si furnizorilor, semnalul asteptat ca industria continua sa functioneaza si sa produca bucurii.

Unde s-ar putea mai usor decat in cadrul unui targ de nunti – si cel mai mare in acest moment din Romania – sa intalniti cele mai diverse oferte, expozantii prezenti fiind pregatiti sa primeasca vizitatori din intreaga tara cu solutii pentru toate bugetele si idei creative chiar si pentru cele mai restranse bugete.

Noutatile Mariage Fest sunt multe si ele se aliniaza tendintelor pentru anul 2022:

1.Delicii culinare pe care le puteti incerca atat in zona exterioara, cat si in zona interioara a targului

2.Degustari de vinuri dintre sute de sortimente

3.Van-uri de streetfood - oferte variate si desgustari gratuite

4.Masini de epoca, dar si un McLaren sau Rolls Royce ce pot sa iti ofere experienta explorarii interiorului in care sa visezi linistit la nunta din 2022.

1.Deliciile culinare vor fi prezentate in zona de Lounge a Palatului Parlamentului si ele pot fi degustate in mod gratuit (ex. Inghetata vegan). In plus, in zona de tip street-food de la intrarea in Palatul Parlamentului, vizitatorii pot incerca meniuri, dar si alege sa inlocuiasca clasica ‘ciorba de potroace’ cu un van si un meniu din orice tip de bucatarie internationala

2.In premiera la un targ de nunti, mirii vor afla ca este perfect in regula sa iti alegi din timp vinul, ba chiar sa il recomanzi locatiei in care iti organizeze nunta, deoarece ai la dispozitie sute de sortimente de vinuri pe care le poti degusta pe-ndelete in cadrul Mariage Fest, in zona special amenajata cu cele 20 de crame prezente.

Si daca crezi ca lipseste ceva, ei bine, organizatorii au pus la dispozitie un simulator auto unde domnii se pot relaxa atunci cand miresele probeaza rochiile de mireasa.

Mariage Fest, 29-31 octombrie, Palatul Parlamentului

www.mariagefest.ro

#Mariage Fest, #targ de nunti, #targ Romexpo , #eveniment