Cine este europarlamentarul prins la o orgie sexuala de proportii in Bruxelles. Sotia lui este judecator

Miercuri, 02 Decembrie 2020, ora 10:48
9323 citiri
Cine este europarlamentarul prins la o orgie sexuala de proportii in Bruxelles. Sotia lui este judecator
Jozsef Szajer FOTO Facebook

Jozsef Szajer, care a participat la o orgie sexuala cu 25 de persoane din Bruxelles, este un europarlamentar ungar, membru al partidului lui Viktor Orban, FIDESZ si PPE. In plus, sotia lui este judecator la Curtea Constitutionala de la Budapesta.

Barbatul are 59 de ani si este membru fondator al FIDESZ si fost parlamentar in Legislativul maghiar. Intre 1994 si 2002, politicianul a fost liderul FIDESZ din Parlament, unde a avut adesea pozitii critice la adresa comunitatii LGBT, potrivit Adevarul.ro.

Este vazut ca un apropiat al premierului Orban, iar in ultimii 11 ani a fost vicepresedintele Partidului Popular European. Este considerat autorul unei modificari din Constitutia maghiara care spune ca o casatorie poate fi oficiata doar intre un barbat si o femeie. Modificarea a fost facuta in 2011, fiind unul dintre cei trei politicieni care au sustinut cauza. In plus, este un mare sustinator al familiei traditionale.

Eurodeputatul si-a dat demisia marti, recunoscand ca motivul are legatura cu participarea la o petrecere clandestina la Bruxelles, despre care media au relatat ca a fost o "orgie", incalcand restrictiile anti-COVID aflate in vigoare. Participau 25 de persoane, in conditiile in care numarul maxim de participant la evenimentele private este de 4. Orgia a fost organizata intr-un apartament de pe strada Rue des Pierre, iar o mare parte dintre participant erau barbati.

Cand autoritatile au ajuns la fata locului, ar fi incercat sa fuga pe acoperis, dar fara folos. A invocat imunitatea parlamentara, motiv pentru care a fost implicat si Ministerul Afacerilor Externe.

Cu toate ca politia a gasit o pastila de ecstasy, Jozsef Szajer a declarat ca nu a consumat droguri si ca pastila nu era a lui.

"Regret profund aceasta incalcarea a restrictiilor anti-COVID. Am fost iresponsabil. Sunt pregatit sa platesc amenda prevazuta in acest caz (250 de euro - n.r.)", a explicat, intr-un text transmis de PPE, Jozsef Szajer, un aliat de peste 30 de ani al lui Viktor Orban.

"Cer iertare familiei, colegilor si alegatorilor mei", a adaugat el, spunand ca a fost o greseala "strict personala", fara a face alte precizari.

Programul României la Europeanul din Ungaria. Când putem întâlni țara gazdă
Programul României la Europeanul din Ungaria. Când putem întâlni țara gazdă
EHF a anunţat, miercuri, programului meciurilor din grupele preliminare la Campionatul European din 2024. România va debuta cu Cehia, în 29 noiembrie, în grupa B, de la Debrecen. Programul...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Jozsef Szajer, #Eurodeputat, #Ungaria, #orgie sexuala , #eveniment