UPDATE A murit Alexandru Socol, membru al Coruptia Ucide si unul dintre cei mai activi tineri in timpul protestelor #Rezist de dupa OUG 13

Duminica, 20 Decembrie 2020, ora 13:09
35734 citiri
UPDATE A murit Alexandru Socol, membru al Coruptia Ucide si unul dintre cei mai activi tineri in timpul protestelor #Rezist de dupa OUG 13
Alexandro Socol a murit FOTO Facebook

Alexandru Socol, unul dintre membrii organizatiei "Coruptia Ucide" si unul dintre cei mai activi protestatari din Piata Victoriei din 2017, a murit. Tanarul avea 33 de ani si, din primele informatii, se pare ca ar fi trecut printr-o depresie cumplita in ultima perioada.

Prietenii sai sunt in stare de soc. Politia face cercetari pentru moarte suspecta.

UPDATE. Nenorocirea s-a petrecut vineri, 18 decembrie. Un apel la 112 alerta politia cu privire la faptul ca "pe spatiul verde al unui bloc din sectorul 6 se afla decedat un barbat".

"La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Serviciului Omoruri.

Trupul, care prezenta leziuni specifice caderii de la inaltime, a fost ridicat si transportat la INML in vederea efectuarii necropsiei.

Cercetarile sunt continuate de Serviciul Omoruri in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul", se arata intr-o informare a Politiei Capitalei.

Stirea initiala

"Ramas bun si drum lin Socol. Ultima amintire inregistrata cand am vorbit este cand ai intrat pe live-ul pe care il faceam pe facebook. Faceam teste pentru studio si la un moment dat ai intrat si tu pe link-ul de zoom. Cand am verificat pe fb live dupa am vazut ca nu se auzea ce au zis cei care intrasera pe zoom. Si dupa mi-ai scris acest mesaj.

Ne-am mai auzit la telefon dupa, dar amintirile alea o sa devina din ce in ce mai vagi cu cat o sa treaca timpul.

Protestul din 20 ianuarie 2018 nu iesea cum a iesit fara entuziasmul tau si dinamica faina avuta impreuna cu Angi. La fel ca si multe alte proteste din perioada aia.

Si alte proiecte civice la care am lucrat impreuna.

Voi tot ziceati sa mai vin in Bucuresti sa mai organizam proteste, desi mie imi placea sa stau in Cluj si sa facem treaba remote. Aveati dreptate.

Urma sa ne vedem dupa ce trece pandemia... Acum o sa ne mai vedem doar in amintiri...", a scris pe Facebook Florin Badita, fondator al grupului civic Coruptia Ucide.

Marian Raduna, membru al grupului #Rezistenta, a pus pe pagina sa de socializare mai multe fotografii de la intalnirile la care participa si Alexandru Socol.

Andi Carlan, un alt membru al organizatiei #Rezistenta, a scris pe pagina sa de Facebook: "Intotdeauna ai spus ca esti un om si atat, dar ai fost mult mai mult, draga Alex, si ne vei lipsi! Ai fost mereu discret si de ajutor. Tot timpul avand grija de altii si prea putin de tine. Drum lin si multumesc pentru tot ce m-ai invatat, om bun".

O alta prietena de a lui Alexandru Socol, Angi Serban, membru al Coruptia Ucide, a postat pe pagina de Facebook mai multe fotografii

"Si eu ce fac acu, Alexe?"

Romanii care au protestat masiv in strada in ultimii ani: "Absenteismul din 6 decembrie este o catastrofa civica"

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#alexandru Socol, #a murit, #coruptia ucide , #eveniment