Ciprian Pian, noul sef al clanului Duduianu, "se lupta" cu rivalii pe YouTube si Tik-Tok. Are sute de mii de urmaritori

Miercuri, 12 August 2020, ora 15:43
17271 citiri
Ciprian Pian, noul sef al clanului Duduianu, "se lupta" cu rivalii pe YouTube si Tik-Tok. Are sute de mii de urmaritori
Ciprian Pian si Gratian Pian, live pe Youtube : Sursa: YouTube/ Ciprian Pian

Interlopii romani se lupta si in live-uri pe retelele de socializare. Prin intermediul internetului, ei isi arata puterea amenintand rivalii si punandu-i la respect pe ceilalti membrii ai clanurilor conduse de ei.

Ciprian Pian, noul sef al Clanului Duduianu, este vedeta pe YouTube, Facebook si Tik-Tok. Are sute de mii de urmaritori. Chiar in ziua in care Emi Pian a murit, Ciprian a postat un filmulet in care ii ameninta pe cei care au tupeu sa se lege de el.

"Chiar te rog din sufletul meu, care te vezi in stare sa imi iei sapca din cap si sa nu mai mi-o dai, sa iti ajute Dumnezeu si Isus Hristos, Ai inteles? Si mai departe, intelegeti voi. Ca vad ca ati avansat asa... v-am lasat in pace sa vad unde ajungeti fiecare... direct la tigani ma refer. Nu la romani, direct la t*** (cuvant peiorativ- n.red.) personal...

Care ai ceva cu mine sau cu fratii mei... eu evit sa nu ajungem dusmani cu verii nostri si voi nu tineti cont. Cine mi-a luat sapca din cap, ori acum, ori peste 10 ani, tot trebuie sa mi-o dea inapoi. ", spune Laurentiu Duduianu, cunoscut ca Ciprian Pian, pe canalul de YouTube.

Ciprian Pian ameninta pe YouTube

"Si mai e ceva, voi cei care pronuntati numele nostru Ciprian cu Emi, nu aveti minte. pai cine pronunta numale noastre trebuie sa fie cum trebuie, nu asa oricine," a mai spus Ciprian Pian in live.

Si Gratian Pian a intervenit "mai mult nu spunem, ca sa se inteleaga. Noi tinem cont foarte mult de unchiul si de verii nostri. Vad ca in alte parti nu se tine cont ca suntem si noi veri, ca suntem neam. Ce facem acum, ne tragem de sireturi asa, e urat".

Filmuletul a avut 147.400 de vizionari.

Manelistii ii compun melodii lui Ciprian Pian

Ciprian Pian este vedeta si pe Tik-Tok. Are sute de postari cu manelisti care ii compun melodii il care descriu cat de smecher este el.

Florin Salam i-a compus un cantec lui Ciprian Pian

Copilul de Aur il elogiaza pe Ciprian Pian

Pe langa aceste dedicatii, fratele interlopului Emi Pian a lansat si o amenintare

Ciprian Pian asculta o manea si exemplifica unde vor fi gabati dusmanii lui

"Am pistol si celular, nu-mi e frica de dujmani ca daca ma supar ii bag in portbagaj"se aude pe fundal, in timp ce Laurentiu Duduianu filmeaza un portbagaj deschis al unei masini.

Influencer

Ciprian Pian a postat pe Tik-tok cum isi cumpara el haine de firma de la un magazin din Bucuresti, unde patronul deschide special pentru el cu o ora inaite de inceperea programului.

Ciprian Pian si fratele sau, Gratian Pian, au fost saltati de politie, miercuri, in urma unor perchezitii facute in dosarul in care este se cerceteaza deceseul lui Emi Pian.

Florin Mototolea a fost omorat pe 4 august, pe o strada din Cartierul Giulesti, dupa o partida de barbut.

Mai multe persoane au fost audiate in acest dosar, iar un rival al clanului Duduianu, Richard Gheroghe, a fost arestat, el fiind suspect principal.

UPDATE Cine este Ciprian Pian, noul lider al clanului Duduianu. El a fost saltat de politie si dus la audieri pentru ca ar fi incercat sa-si razbune fratele

Cine e Emi Pian, seful clanului Duduianu, executat in stil mafiot de un rival pe o strada din Capitala

Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizat că el nu crede că „fermierii români vopsesc puii”. Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte al...
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
#ciprian pian, #laurentiu duduianu, #gratian pian, #emi pian a miurit, #florin mototolea, #amenintari pe retelele de socializare , #eveniment