Ziare.com

Comisarul european Johannes Hahn vine joi o vizita oficiala in Romania

Joi, 26 Ianuarie 2012, ora 00:37

   

Comisarul european Johannes Hahn vine joi o vizita oficiala in Romania
Comisarul european pentru politica regionala Johannes Hahn va efectua joi o vizita oficiala in Romania. Oficialul CE se va intalni cu presedintele Traian Basescu, cu premierul Emil Boc si cu ministrul afacerilor europene Leonard Orban, informeaza un comunicat de presa.

Comisarul european pentru politica regionala va participa, la sediul guvernului Romaniei, la lucrarile comitetului interministerial privind absorbtia fondurilor europene si la o reuniune cu reprezentantii institutiilor financiare internationale referitoare la acordarea de asistenta tehnica autoritatilor romane pentru cresterea absorbtiei fondurilor europene.

De asemenea, oficialul european va asista, impreuna cu premierul Emil Boc la ceremonia de semnare a memorandumurilor de intelegere dintre Romania si Banca Europeana de Investitii, respectiv Banca Mondiala, privind sprijinul acordat de aceste institutii financiare pentru absorbtia fondurilor structurale si de coeziune de catre Romania.

Agenda comisarului european Johannes Hahn include si participarea la "Conferinta de lansare la nivel national a procesului de programare a fondurilor europene destinate unei dezvoltari inteligente, incluzive si durabile 2014 - 2020".

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1322 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Johannes Hahn vine joi o vizita oficiala in Romania"?!

"Face" O vizita, sau "vine INTR-O" vizita, prostovanilor!
Nu va e rusine?! Incapabililor!
Datzi navala si depistati "comentarii inadecvate", ca de altceva nu sunteti in stare!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor