Delegatia Romaniei va defila, duminica, la ceremonia de deschidere Eurovision 2021

Sambata, 15 Mai 2021, ora 18:31
3420 citiri
Delegatia Romaniei va defila, duminica, la ceremonia de deschidere Eurovision 2021
Roxen va reprezenta Romania la Eurovision 2021

Ceremonia "Turquoise Carpet" de deschidere a Eurovision 2021 va avea loc duminica, la Rotterdam, iar imagini in premiera vor fi difuzate la Telejurnalul orei 20.00 de la TVR 1, anunta postul public.

Gazdele au pregatit un eveniment impresionant. Delegatiile vor fi transportate cu trei ambarcatiuni - reprezentantii tarilor din prima semifinala, cei din a doua semifinala si artistii din BigFive impreuna cu delegatia tarii gazda - si vor traversa raul Maas. La debarcare, vor fi intampinati de Ahmed Aboutaleb, primarul orasului Rotterdam.

"Primul semn major de intoarcere la este tocmai aceasta deschidere fastuoasa. De fapt, Eurovision in an pandemic este nu doar o sarbatoare a muzicii, ci a vietii insasi", declara Liana Stanciu, sefa delegatiei tarii noastre.

Anul acesta, invitatii vor defila pe un covor turcoaz lung de 210 metri.

Evenimentul este organizat la Rotterdam Cruise Terminal, unde, in premiera, covorul rosu al ceremoniei va deveni turcoaz, in onoarea partenerului oficial din acest an. Situata in zona Wilhelmina Pier, langa Podul Erasmus, cladirea face parte din patrimoniul cultural local si are o sala de 3.800 metri patrati.

"Sunt incredibil de nerabdatoare sa pasesc pe Turquoise Carpet si sa iau parte la un eveniment absolut unic! Dar focusul nostru si atentia noastra raman, in continuare, pe zilele de luni si de marti, cand vrem sa dam tot ce avem mai bun!", marturiseste Roxen, reprezentanta Romaniei.

Din cauza restrictiilor impuse de pandemie, delegatiile tarilor participante vor defila intr-o formula de maxim opt persoane, inclusiv artistii.

Gazdele ceremoniei, Koos van Plateringen si Fenna Ramos, vor intampina invitatii si vor realiza interviuri cu artistii ESC 2021, dand startul "Saptamanii Eurovision".

Duminica, TVR 1 va difuza imagini de la ceremonia de deschidere Eurovision 2021 in cadrul Telejurnalului de la ora 20.00. Editia de luni a emisiunii "Destinatia Eurovision" va aduce imagini inedite cu defilarea delegatiei Romaniei pe covorul turcoaz.

Emisiunea urmareste pas cu pas reprezentanta Romaniei si este difuzata in fiecare seara la TVR 1, TVR Moldova si TVR International, de luni pana vineri, de la ora 20.50 (in seara Finalei, de la 21.45), cat si online, pe TVR+ si pe canalul oficial de YouTube al TVR.

Prima semifinala Eurovision, in care va concura si reprezentanta Romaniei, Roxen, cu melodia "Amnesia", va avea loc pe 18 mai, iar spectacolul va fi transmis in direct pe TVR 1, TVR International si TVR+, de la ora 22.00.

A doua semifinala va avea loc joi, 20 mai, iar marea finala, sambata, 22 mai. Telespectatorii romani vor putea urmari cele trei evenimente ale competitiei in direct pe TVR 1, TVR International si TVR+, incepand cu ora 22.00.

Cea de-a 65-a editie a Eurovision Song Contest va avea loc la Rotterdam, sub sloganul "Open Up".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Doi tineri italieni s-au căsătorit într-un avion. Ce cadou au primit de la compania aeriană VIDEO
Doi tineri italieni s-au căsătorit într-un avion. Ce cadou au primit de la compania aeriană VIDEO
Doi tineri italieni s-au căsătorit în aer, pe 15 aprilie, la bordul unei aeronave Wizz Air. Ivano și Federica au avut parte de o ceremonie oficială chiar în interiorul avionului, iar...
Echipa unui internațional român a pierdut 18 puncte și va retrograda. Legătura cu Roman Abramovic
Echipa unui internațional român a pierdut 18 puncte și va retrograda. Legătura cu Roman Abramovic
Clubul de fotbal Vitesse Arnhem a fost depunctat vineri cu 18 puncte şi va retrograda din prima ligă olandeză, în contextul în care este anchetat pentru legăturile cu oligarhul rus Roman...
#roxen, #eurovision, #ceremonie, #Olanda , #eveniment
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Ciufulita asta bosumflata reprezinta Romania?