Fostul sef al politiei din Deta a facut infarct (Video)

Miercuri, 27 Iulie 2011, ora 13:01
6388 citiri
Fostul sef al politiei din Deta a facut infarct (Video)
Foto: Arhiva

Fostul sef Politiei din Deta, Ioan Golosie, a facut infarct miercuri. Ambulanta a fost anuntata de familia lui Golosie.

Ioan Cobzariu, managerul spitalului din Deta, a declarat ca Golosie se afla in atentia medicilor de peste un an de zile pentru probleme cardiovasculare si ca este sub tratament. Medicul a mai spus ca nu se stie deocamdata daca fostul sef al politiei din Deta va fi transferat la spitalul din Timisoara si ca momentan este in stare stabila.

Potrivit sefului Politiei Romane, Liviu Popa, Golosie anuntase ca se va interna in spital din cauza unor probleme cardiace.

"Fostul sef al politiei Deta a depus un raport de pensionare cu data de marti, iar dimineata, cand a fost la predare, a spus ca se va interna in spital pentru ca are probleme cardiace. (...) A fost eliberat din functie prin demisie, urmand a se identifica o functie de executie pentru dansul", a declarat Liviu Popa, seful Politiei Romane.

Golosie a demisionat luni, dupa scandalul in urma caruia patru persoane au fost arestate si cateva au ajuns la spital dupa ce au fost injunghiate de catre Bogdan Roman, fiul cel mare al primarului din Deta. In seara conflictului Ioan Golosie a fost cel care a sunat la 112 sa ceara ajutor.

De asemenea, acesta a mai declarat ca oamenii sai nu ar fi putut sa ii urmareasca pe scandalagiii cu sabii pentru ca nu aveau decat doi litri de benzina in rezervorul masinii.

Seful Politiei Deta a demisionat

"Nu am nimic sa imi reprosez, am constiinta curata. Viata va dovedi daca am procedat corect sau nu", a declarat Golosie in urma scandalului.

Fiul cel mic al primarului, Calin Roman, si cei trei complici care au participat la scandalul de sambata noaptea au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, iar Bogdan Roman, capul retelei, a fost arestat in lipsa pentru 30 de zile. Recursul celor patru a fost amanat pentru 3 august, la cererea lor, pe motiv ca vor sa angajeze alti avocati alti avocati care sa ii reprezinte.

Fiul primarului din Deta, dupa amanarea recursului: Ei au sarit sa ne bata (Video)

Calin Roman a declarat presei miercuri ca se teme pentru viata sa si ca persoanele care sustin ca sunt victime il ameninta in continuare pe el si pe prietenii sai. Cu toate acestea, in urma cu o zi spunea ca a facut ceea ce trebuie si ca trebuia sa le aplice o corectie celorlalti.

Calin Roman a mai spus ca el si cei din grupul sau au fost cei atacati si ca unul dintre cei implicati in scandal avea un pistol. "S-a chinuit zece minute sa il armeze. Norocul nostru ca nu a reusit", a mai spus acesta.

Bogdan Roman, fiul cel mare al primarului, este cautat in continuare de politisti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sef politie Deta infarct, #fost sef politie Deta infarct , #eveniment