Fratele judecatorului iranian care a decedat la Bucuresti: Mansouri a fost asasinat in Romania

Marti, 07 Iulie 2020, ora 13:43
4239 citiri
Fratele judecatorului iranian care a decedat la Bucuresti: Mansouri a fost asasinat in Romania

Fratele lui Gholam Reza Mansouri, ultima persoana care a vorbit cu fostul judecator, inainte ca acesta sa-si gaseasca sfarsitul in receptia unui hotel din centrul Capitalei, a facut o serie de acuze grave in presa locala.

Intr-un interviu acordat agentiei Borna, fratele lui Mansouri, al carui prenume n-a fost mentionat de sursa citata, a lansat acuze grave, cand a vorbit despre moartea fratelui sau in Romania, potrivit adevarul.ro.

"Fratele meu avea incredere maxima in Repulica Islamica si in liderul nostru spiritual. El era mereu mandru ca a avut onoarea de a servi sistemul judiciar din tara noastra. El a fost un om de incredere al acestui sistem si incredintat cu cele mai importante dosare.

El a fost acuzat pe nedrept de coruptie in dosarul in care avea calitate de inculpat. Daca ar fi avut ocazia de a-si sustine cauza, cu siguranta, ar fi obtinut un alt verdict decat cel la care se astepta toata presa.

Fratele meu a vorbit, in permanenta, cu mine din Romania si mereu imi spunea ca viata sa e in pericol acolo! El mi-a cerut sa informez autoritatile iraniene ca viata lui e pusa in pericol in Romania. Ceea ce am si facut, vorbind cu omul care conduce Judecatoria sectorului 5.

Fratele meu intentiona sa se intoarca in Iran si, de aceea, s-a si dus la ambasada Iranului din Romania. A fost doua zile in ambasada, pana a trebuit sa paraseasca cladirea, insotit de personalul ambasadei, pentru a primi ingrijiri medicale la un spital. Din pacate, din acest moment, printr-o serie de tertipuri, el a fost predat politiei si retinut intr-o prima faza. Dupa ce a fost eliberat, a fost pus sub control judiciar si, temporar, s-a cazat la un hotel.

Dupa parerea noastra, fratele meu a fost asasinat la Bucuresti! Acest caz trebuie sa fie investigat si, de aceea, sunt in contact permanent cu cei de la Ministerul de Externe si oficialii Ministerului de Justitie. Deocamdata insa, lucrurile sunt departe de a fi lamurite", a declarat fratele lui Mansouri in presa locala.

Au trecut 18 zile de la moartea lui Gholam Reza Mansouri (52 de ani), care avea calitate de inculpat intr-un important dosar de coruptie.

Se adancesc misterele mortii judecatorului iranian, acuzat de o spaga de 500.000 de euro. Ce declarase Mansouri in fata magistratilor romani

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat joi, 18 aprilie, că mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe trasee modificate în weekend. Este vorba despre troleibuzele liniei 97...
#Fratele lui Mansouri, #asasinat, #Bucuresti , #eveniment