Ionut Nasleu, fostul director de la Piete Timisoara, a fost retinut in timp ce incerca sa paraseasca tara. Este vizat intr-un dosar de santaj

Joi, 25 Februarie 2021, ora 07:29
5593 citiri
Ionut Nasleu, fostul director de la Piete Timisoara, a fost retinut in timp ce incerca sa paraseasca tara. Este vizat intr-un dosar de santaj
Ionut Nasleu a fost retinut si este cercetat pentru santaj FOTO Pixabay

Ionut Nasleu a fost retinut pe Aeroportul Otopeni miercuri seara, cand voia sa plece din tara, relateaza presa locala, care precizeaza ca acesta este vizat intr-un dosar de amenintare si santaj deschis ca urmare a plangerii depuse de jurnalistul Dragos Bota si de sotia acestuia, Iulia Bota.

Fostul director de la Piete SA a ajuns sub escorta politistilor la sediul IPJ Timis si a fost audiat de catre cei de la Investigatii Criminale.

In urma audierii sale, procurorul de caz a decis retinerea lui Ioan Nasleu pentru 24 de ore, acesta fiind acuzat de santaj.

"Da. I-am facut plangere penala lui Ioan Nasleu pentru santaj si amenintare. Dupa ce ani de zile a lansat tot felul de calomnii despre noi in spatiul public, ne-a dat in judecata si a pierdut, Nasleu a trecut la nivelul urmator - santajul. Cand i-am cerut un punct de vedere, raspunsul a fost un mesaj de amenintare pentru amandoi.

Ni s-a transmis ca daca publicatiile noastre, pressalert.ro si debanat.ro, vor continua sa scrie despre ce face, va face publica o pretinsa inregistrare compromitatoare. Cum nu exisa nimic de acest fel si pentru ca amandoi nu putem accepta ca viata noastra si activitatea profesionala sa fie negociata, am decis sa facem ce este firesc si normal - sa sesizam autoritatile statului", au transmis Iulia si Dragos Bota.

Ionut Nasleu a fost demis de la conducerea Piete SA, societate aflata in subordinea Primariei Timisoara, anuntul fiind facut marti de primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz care a adaugat ca acesta a dus societatea la pierderi de 4,2 milioane lei. In replica, Nasleu a declarat ca edilul "si-a realizat singurul sau mare proiect, poate singurul din mandatul sau: demiterea" sa.

"Ionut Nasleu a fost demis de la conducerea Piete S.A. Fostul consilier personal al primarului precedent si baron peste pietele din Timisoara a dus, in doar doi ani, o societate profitabila la pierderi financiare de 4,2 milioane de lei, cu disparitii misterioase din gestiune si resurse publice folosite in beneficiu personal.

Am cerut Corpului de Control sa verifice si informatiile aparute recent in presa si sa ia masurile care se impun. De asemenea, orice incalcare a legii va fi imediat sesizata organelor de cercetare penala", a scris Dominic Fritz pe pagina de Facebook.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cetățeanul turc, suspect în cazul cadavrului găsit pe câmp la ieșirea de pe A1, a fost arestat preventiv
Cetățeanul turc, suspect în cazul cadavrului găsit pe câmp la ieșirea de pe A1, a fost arestat preventiv
Omul de afaceri turc, cercetat în cazul femeii găsită moartă pe câmp, la ieşirea de pe A1, pe raza localităţii dâmboviţene Olteni, a fost arestat preventiv. Decizia a fost luată...
Tragedie la Timișoara: Un client a murit într-un salon de tatuaje din mall. Tânărului i s-a făcut rău brusc VIDEO
Tragedie la Timișoara: Un client a murit într-un salon de tatuaje din mall. Tânărului i s-a făcut rău brusc VIDEO
Un client al unui salon de tatuaje dintr-un mall din Timişoara, a murit, vineri, 12 aprilie, după ce i s-a făcut rău. Acolo au ajuns echipaje medicale şi poliţişti, care au constatat...
#Ionut Nasleu, #piete timisoara, #Timisoara, #retinut, #santaj , #eveniment