PACT sustine ca SNSPA minte cand spune ca Mirel Palada nu colaboreaza cu institutia

Vineri, 15 Septembrie 2017, ora 22:41
5049 citiri
PACT sustine ca SNSPA minte cand spune ca Mirel Palada nu colaboreaza cu institutia
Foto: Facebook/PACT pentru Romania

Organizatia PACT, care a solicitat joi Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative sa incheie colaborarea cu Mirel Palada, sustine ca institutia minte cand spune ca acesta nu este cadru didactic titular si nici profesor asociat al SNSPA.

"Ca urmare a scrisorii deschise transmise de PACT in cursul zilei de joi, 14 septembrie 2017, care cere SNSPA intreruperea colaborarii cu dl. Mirel Palada, am fost surprinsi sa aflam ca raspunsul institutiei pe care o reprezentati este acela de a nega orice forma de colaborare cu domnia sa, raspuns care contrazice, insa, publicatii ale SNSPA", transmite PACT.

Organizatia transmite ca in cursul zilei de 14 septembrie, la orele 21:16, Mirel Palada inca figura printre cadrele didactice "cu care SNSPA se mandreste". Aceasta informatie poate fi verificata la acest link: https://web.archive.org/web/20170914211655/http://comunicare.ro/index.php?page=comunicare-politica-marketing-politic-i-electoral

"Totodata, in data de 15 septembrie, numele dlui Mirel Palada putea fi regasit pe pagina de internet a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA, pe lista de coordonatori de lucrari stiintifice, la acest link: http://comunicare.ro/index.php?page=coordonatori (anexa 2). De altfel, colaborarea domniei sale cu SNSPA nici macar nu este de data recenta, dupa cum probeaza un articol din data 31 iulie 2014, dedicat Masterului de Comunicare Politica, care se poate regasi la acest link: http://www.snspa.ro/snspa/info-snspa/stiri/item/311-masteratul-in-comunicare-politica-marketing-politic-si-electoral-pentru-cei-care-vor-sa-faca-din-pasiunea-lor-o-profesie (anexa 3) ", arata PACT.

Acestia se intreaba de ce numele lui Mirel Palada a fost inlaturat de pe site-ul institutiei dupa ora 21:16, in ziua de 14 septembrie 2017, dupa ce reprezentantii organizatiei au cerut in mod public intreruperea colaborarii cu acesta.

"In lumina acestor informatii, va rugam sa ne clarificati daca exista sau a existat un raport contractual intre dl. Mirel Palada si SNSPA. In cazul in care nu exista sau nu a existat un astfel de contract, va rugam sa ne comunicati pozitia dumneavoastra cu privire la prezenta numelui dlui Palada in textele mentionate mai sus si asociate cu SNSPA. Totodata, in cazul in care a existat o colaborare anterioara, va rugam sa ne comunicati motivul si data intreruperii acesteia, precum si motivul pentru care numele acestuia a fost eliminat din lista cadrelor didactice doar dupa demersul nostru", se mai arata in documentul transmis de PACT.

Acestia sustin ca unica lor preocupare este binele studentilor SNSPA si nu au niciun alt "interes exterior mediului universitar", asa cum a transmis univeristatea.

"Speram totodata ca veti clarifica in cel mai scurt timp aspectele asupra carora v-am atras atentia, intr-un mod suficient de transparent si clar pentru toate partile interesate, inclusiv pentru cei peste 1.000 de semnatari ai petitiei noastre", adauga PACT.

Cererea PACT a venit dupa ce ca senatorul USR Mihai Gotiu a fost batut, miercuri seara, de sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului, in pauza de publicitate a unei emisiuni de la B1 TV.

Cei doi s-au contrat in timpul emisiunii moderata de Nadia Ciurlin, iar in pauza lucrurile s-au agravat.

Citeste si Presedintele Federatiei de Aikido: Mirel Palada este o rusine pentru Aikido-ul din Romania

Joi, Gotiu a mers sa obtina un certificat medico-legal, iar apoi s-a dus la Sectia 1 de politie din Bucuresti sa depuna plangere penala pentru ultraj impotriva sociologului Mirel Palada.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#PACT SNSPA Mirel Palada, #SNSPA Mirel Palada, #Mirela Palada batut Gotiu , #eveniment
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
si daca minte si daca nu minte , nu e grav la cate s-au intamplat
Poza schmit
schmit
rank 5
PACT sustine ca SNSPA minte cand spune ca Mirel Palada nu colaboreaz