Romanca din Italia ucisa cu sadism cand a anuntat ca e insarcinata. "Nici nu stiu ce m-a apucat de am omorat-o"

Miercuri, 03 Martie 2021, ora 00:30
16488 citiri
Romanca din Italia ucisa cu sadism cand a anuntat ca e insarcinata. "Nici nu stiu ce m-a apucat de am omorat-o"
Ana Maria si ucigasul ei, Antonio Borgia. FOTO: Giornale di Sicilia

Procesul unui om de afaceri italian acuzat de moartea unei tinere romance a avut o noua infatisare zilele trecute, la Palermo, dupa aproape un an si jumatate de la crima. Barbatul si-a recunoscut crima, dar chiar si asa risca sa faca 20 de ani de inchisoare.

Incidentul a avut loc pe 22 noiembrie 2019, langa Giardinello, un mic orasel din provincia italiana Palermo. In dimineata acelei zile, Lacramioara Di Pazzi, o romanca de 30 de ani, s-a intalnit cu amantul ei, Antonio Borgia, pe unul din santierele unde firma acestuia lucra la constructia unor cladiri, la marginea orasului Balestrate. Cei doi au intrat intr-o duba unde au intretinut relatii intime.

Situatia a degenerat la final, cand Lacaramioara l-a anuntat pe Antonino Borgia ca vor avea impreuna un copil si i-a cerut sa o sustina, inclusiv financiar. Pentru ca omul de afaceri i-a propus sa faca avort si s-a aratat indiferent, romanca l-a amenintat ca se va duce la sotia lui si ii va povesti despre relatia lor.

Pe drum, in masina, Borgia a injunghiat-o pe Lacramioara, iar femeia a scapat doar dupa ce a sarit din vehicul in timp ce acesta se afla in miscare, scrie La Repubblica.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din zona, iar italienii scriu ca romanca l-a implorat sa se opreasca, spunandu-i ca il iubeste. "Ce faci, te iubesc, vom avea un copil impreuna! Opreste-te, te iubesc", i-ar fi spus romanca.

A lovit-o in cap, iar apoi i-a taiat gatul

Italianul s-a potolit si i-a promis ca o va duce la spital. Numai ca, pe drum, cei doi s-au luat din nou la cearta. Intr-un moment de nebunie, Borgia a luat o bata si a izbit-o cu putere in cap. Nu s-a oprit aici si a luat din nou cutitul cu care o injunghiase mai devreme si i-a taiat gatul, apoi a aruncat-o in agonie intr-o mlastina.

S-a dus apoi linistit la un restaurant si a comandat mancare si bautura ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, dupa care s-a dus la frizer. A fost insa prins curand si arestat, pe baza probelor obtinute din camerele de supraveghere care au surprins o parte din incident.

Procesul barbatului a inceput la finele saptamanii trecute, la Palermo. In fata magistratilor, el a declarat ca regreta gestul si ca e constient ca a distrus doua familii, pe a lui si pe a romancei. "Nu stiu ce mi-a trecut prin cap, am inceput sa ne certam si am lovit-o", le-a spus el anchetatorilor.

Intrebat de ce a ucis-o pe femeie, nu a stiut sa explice de ce. "Nu stiu ce m-a apucat e am omorat-o", le-a spus el anchetatorilor. Borgia a negat ca ar fi avut o relatie cu romanca, insa afirmatiile sale nu au avut darul de a-l convinge pe judecator.

Acuzat oficial de crima, italianul risca sa petreaca urmatorii 20 de ani dupa gratii.

Mai puteti citi:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Internaționalul român din Italia, atacat de presa din peninsulă. Speranța este în noul antrenor
Internaționalul român din Italia, atacat de presa din peninsulă. Speranța este în noul antrenor
Presa din Italia a luat în discuție situația echipei de Serie B Bari care suferă extrem de mult la capitolul ofensivă. Atacanții au fost criticați de jurnaliști iar românul George...
Strangulatorul din Petroșani, prins după două luni. Abia fusese eliberat din închisoare. A stat după gratii pentru o crimă asemănătoare
Strangulatorul din Petroșani, prins după două luni. Abia fusese eliberat din închisoare. A stat după gratii pentru o crimă asemănătoare
Un bărbat de 57 de ani din Petroșani, condamnat în trecut pentru uciderea unei prostituate, a fost reținut, din nou, pentru crimă. Trupul victimei a fost găsit după două luni, pe un teren...
#ana maria lacramioara, #antonio borgia, #crima, #Italia, #palermo , #eveniment