Fiul lui Ilie Dumitrescu, trimis in judecata pentru trafic de droguri. Unde a fost prins vanzand cocaina

Joi, 25 Februarie 2021, ora 12:56
27658 citiri
Fiul lui Ilie Dumitrescu, trimis in judecata pentru trafic de droguri. Unde a fost prins vanzand cocaina
Sica Dumitrescu, anchetat pentru trafic de droguri FOTO Facebook

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a doi inculpati, mai exact Sica Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, si a unui cadru militar, pentru trafic de droguri.

Cei doi au fost prinsi vanzand cocaina langa restaurantul administrat de Sica Dumitrescu pe Cheiul Dambovitei, in centrul Bucurestiului.

In data de 18 februarie, in apropierea unui restaurant din centrul capitalei, cei doi au vandut o cantitate de droguri contra sumei de 1.350 de lei. Sunt anchetati pentru savarsirea infractiunilor de trafic intern de droguri de mare risc si complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Comunicatul integral

Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Structura Centrala au dispus trimiterea in judecata, sub masura controlului judiciar, a unui numar de 2 inculpati, pentru savarsirea infractiunilor de trafic intern de droguri de mare risc si complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Prin actul de sesizare s-a retinut faptul ca, la data de 14.01.2021, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Sectia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizati cu privire la faptul ca o persoana desfasoara activitati de comercializare de cocaina pe raza municipiului Bucuresti.

In urma cercetarilor s-a stabilit faptul ca, la data de 18.01.2021, in apropierea unui restaurant din centrul capitalei, cei doi inculpati au comercializat catre o persoana o cantitate de cocaina, in schimbul sumei de 1.350 de lei.

Dosarul a fost inaintat spre competenta solutionare Tribunalului Bucuresti.

Facem precizarea ca pe parcursul intregului proces penal, persoanele cercetate beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie.

Mai puteti citi:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat joi, 18 aprilie, că mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe trasee modificate în weekend. Este vorba despre troleibuzele liniei 97...
#sica dumitrescu, #Ilie Dumitrescu, #trafic de droguri, #militar, #cafenea, #Bucuresti , #eveniment