Stefan Mandachi, despre nunta "sparta" de Politie la unul dintre hotelurile sale: "Nu exista nici muzica, nici dans, nici mire, nici mireasa"

Duminica, 28 Martie 2021, ora 09:20
15521 citiri
Stefan Mandachi, despre nunta "sparta" de Politie la unul dintre hotelurile sale: "Nu exista nici muzica, nici dans, nici mire, nici mireasa"
Politia a descins la unul dintre hotelurile lui Stefan Mandachi FOTO Obiectiv de Suceava

Omul de afaceri Stefan Mandachi a reactionat, pe Facebook, dupa ce un eveniment cu 170 de persoane, organizat la unul dintre hotelurile sale din Suceava, a fost "spart" de Politie. Mandachi sustine ca regulile sanitare au fost respectate cu sfintenie, iar daca se va dovedi ca nu este asa, intreaga echipa manageriala a hotelului va fi demisa.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Stefan Mandachi sustine ca hotelul in care a avut loc evenimentul are trei restaurante, care trebuie tinute deschise conform legii pentru a putea servi clientii.

"Asa cum au constatat si organele de control, restaurantul era ocupat la 26%, cu respecterarea distantelor legale. Cand voi ajunge la Suceava, pot pune la dispozitia tuturor imaginile, intrucat sunt in spatiu public.

Din imagini veti putea observa singuri, cu usurinta ca: nu exista nici formatie, nici muzica, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasa si se pot vedea respectarea cu sfintenie a tuturor masurilor de distantare", a scris Mandachi, pe Facebook.

Antreprenorul, devenit celebru dupa ce a construit primul metru de autostrada din Moldova, a spus ca detine 70 de restaurante pentru fiecare dintre restaurante managementul a fost delegat, dand dispozitii ferme de respectare a regulilor sanitare.

"Din pricina acestei reguli stricte, echipele mele au refuzat SUTE DE EVENIMENTE. SUTE, fara sa stau la negociere cu vreun client. Raspunsul este clasic: in toate saloanelele companiei nu se organizeaza evenimente! PUNCT.

Pe hotelurile si restaurantele mele scrie clar: NU INTRI FARA MASCA si fara respectarea draconica a tuturor masurilor de protectie! Ba chiar oferim si premii salariatilor care respecta masurile anti-covid.

Ce masuri iau daca se incalca regula? Foarte simplu, CA SI IN CAZUL DE FATA: daca se demonstreaza ca au incalcat legea, VA FI DEMISA INTREAGA ECHIPA FARA NICIO EXCEPTIE. Asa ca raspunsul meu este limpede si nu voi accepta nicio scuza, pretext sau explicatie injusta: vor fi demisi toti cei responsabili: vazari, management, operational, juridic", a mai aratat Mandachi.

Potrivit obiectivdesuceava.ro, in cursul zilei de sambata, 27 martie 2021, un eveniment organizat la unul dintre hotelurile lui Mandachi din Suceava a fost "spart" de Politie. Sursa citata mai arata ca 150 de participanti la nunta au fost sanctionati cu avertisment, iar mirii si administratorii restaurantului au fost amendati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Amendă usturătoare pentru o persoană care a consumat semințe și a aruncat cojile pe jos. Cât costă lipsa de civilizație
Amendă usturătoare pentru o persoană care a consumat semințe și a aruncat cojile pe jos. Cât costă lipsa de civilizație
O persoană care a mâncatat semințe și, apoi, a aruncat cojile pe jos a fost identificată de oamenii legii și amendată cu 1000 de lei, la Aiud. Folosindu-se de camerele de supraveghere din...
Doctorii au vrut să anunțe Poliția după meciul Dinamo - Poli Iași: ”Multiple fracturi craniene”
Doctorii au vrut să anunțe Poliția după meciul Dinamo - Poli Iași: ”Multiple fracturi craniene”
Meciul Dinamo - Poli Iași (1-0) din play-out-ul Superligii, a consemnat o accidentare gravă a lui Luca Mihai, tânărul jucător al oaspeților. În minutul 28, Josue Homawoo de la Dinamo a...
#suceava, #hotel, #Stefan Mandachi, #politie , #eveniment