Un roman si-a infiintat in UK firma "m**ePSD", cu care va opera si in Romania: Este un protest!

Miercuri, 15 August 2018, ora 22:24
14556 citiri
Un roman si-a infiintat in UK firma "m**ePSD", cu care va opera si in Romania: Este un protest!
Foto: Arhiva Ziare.com

Un om de afaceri din Targoviste, care isi desfasoara activitatea atat in Romania, cat si in Anglia, a infiintat in Marea Britanie o societate comerciala pe care a numit-o dupa celebrul slogan antiPSD care a provocat un adevarat scandal in tara noastra.

Societatea "m**ePSD" are ca obiect de activitate "prestari servicii", fiind inregistrata in 9 august, potrivit Gazeta Dambovitei.

Targovisteanul care si-a deschis firma spune ca e un "gest de protest, in favoarea libertatii de exprimare", acesta luand decizia dupa ce a vazut cum au procedat autoritatile romane in cazul barbatului stabilit in Suedia care si-a inmatriculat masina cu celebrul mesaj.

"Eu mai am doua firme, una in Romania, una in Anglia. Am infiintat-o ca o forma de protest, dar o sa si o folosesc de acum inainte. M-a deranjat cand am vazut actiunea autoritatilor impotriva barbatului cu placutele de inmatriculare celebre. Atunci m-am gandit sa fac o firma si sa vad cum pot autoritatile romane sa ma impiedice sa o folosesc. Acelui cetatean au putut sa ii interzica, dar sa vedem daca pot sa imi interzica si mie", a declarat acesta pentru sursa citata.

Societatea va avea activitate si in Romania, insa omul de afaceri nu a interactionat pana acum cu autoritatile romane.

Amintim ca Razvan Stefanescu, in varsta de 45 de ani, a intrat in Romania pe data de 17 iulie, prin Vama Nadlac, cu o masina cu numere de inmatriculare continand un mesaj obscen la adresa PSD. Mesajul a devenit in scurt timp viral, iar barbatul s-a plimbat in intreaga tara.

Timp de zece zile, barbatul a fost oprit in trafic de patru ori de Politie, in judetele Olt, Hunedoara si Dolj. Abia ultima data, politistii l-au oprit in Capitala si i-au retinut placutele de inmatriculare si permisul. Motivul: romanul nu ar fi avut dreptul sa circule cu acele numerele preferentiale, obtinute in Suedia, pe teritoriul Romaniei.

Astfel, dupa aceste doua saptamani in care au incercat sa gaseasca un motiv si au invocat gresit o conventie internationala, politistii au renuntat la acuzatii, iar dosarul a fost clasat. Totusi, autoritatile de la Bucuresti au corespondat cu cele din Suedia si in cele din urma i-au convins sa retraga placuta cu numar ofensator. Astfel, chiar daca si-a recapatat permisul si dreptul de a circula, romanul nu mai poate folosi placuta antiPSD.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#firma muie psd UK , #eveniment
Comentarii