Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Gorjean, surprins sa afle ca a terminat clasa a X-a fara sa mearga vreo zi la scoala: "Eu nu ma stiu elev la acel liceu"

Joi, 15 Octombrie 2020, ora 09:48
5756 citiri
Gorjean, surprins sa afle ca a terminat clasa a X-a fara sa mearga vreo zi la scoala: "Eu nu ma stiu elev la acel liceu"
Barbatul care a aflat ca a terminat clasa a X-a fara sa dea pe la scoala FOTO gorjonline.ro

Un barbat din judetul Gorj a aflat cu stupoare ca a terminat clasa a X-a la un liceu la care nu a fost nici macar o ora. Mai mult decat atat, gorjeanul nici nu stia ca este elev al liceului, nefiind informat ca cererea de inscriere la seral pe care a depus-o i-a si fost aprobata, arata gorjonline.ro.

Potrivit sursei citate, Gheorghe Cernotoiu, un barbat in varsta de 46 de ani, din Turburea, a facut demersuri, in urma cu un an, pentru a se inscrie in clasa a X-a, la seral, la Liceul Tehnologic din comuna. Acesta l-a rugat pe un cunoscut al sau, profesor de sport la unitatea de invatamant, sa se intereseze despre ce trebuie sa faca pentru a putea sa-si definitiveze studiile liceale, dar a abandonat ideea pentru ca era necesara foaia matricola de la Colegiul Tehnic "Ion Mincu" din Tg-Jiu, fostul Liceu nr.4, acolo unde urmase cursurile clasei a IX-a, in urma cu 30 de ani.

Sursa citata mai arata ca, in urma cu o saptamana, barbatul a fost sunat de la scoala si informat ca este elev in clasa a XI-a.

"Joia trecuta, am fost sunat de o doamna profesoara care s-a recomandat ca fiind diriginta mea de la clasa XI-a seral. Am ras si i-am spus ca poate a gresit numarul de telefon pentru ca eu nu ma stiu elev la acel liceu. Este adevarat ca am facut o cerere, in urma cu un an, si i-am dat-o unui baiat care era profesor de sport, atat cererea cat si copie dupa buletin. Nu aveam foaia matricola, la timpul acela, pentru ca n-am scos-o niciodata, pentru clasa a IX-a pe care am terminat-o la Liceul nr.4. dupa ceva timp a venit acel baiat la mine si mi-a cerut acea foaie matricola, dar i-am spus ca n-am scos-o, ca n-am avut timp si renunt. Doamna profesor mi-a spus la telefon ca am terminat clasa a X-a. A zis ca ma asteapta in acea dupa amiaza la Liceul Turburea sa completam niste formulare. Initial nu am crezut insa m-am interesat si asa este: am absolvit clasa a X-a fara sa trec un minut pe la scoala", a declarat barbatul pentru gorjonline.ro.

Barbatul spune ca a instiintat organele judiciare in legatura cu aceasta situatie pentru ca nu i se pare normal sa se intample astfel de lucruri. Inspectoratul Scolar a declansat, la randul sau, o ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#liceu, #gorj, #scoala, #cursuri, #seral , #eveniment