Cum sfideaza interlopii Politia la doua saptamani dupa moartea lui Pian. Poze de profil pe Facebook cu sabii si arme de foc

Marti, 18 August 2020, ora 12:45
20073 citiri
Cum sfideaza interlopii Politia la doua saptamani dupa moartea lui Pian. Poze de profil pe Facebook cu sabii si arme de foc
Adrian Corduneanu este unul dintre liderii clanului Corduneanu din Iasi Foto: Facebook/ Adrian Corduneanu

Interlopii din intreaga tara par sa nu se fi speriat de perchezitiile facute de politie dupa moartea sefului clanului Duduianu care a fost ucis pe o strada din cartierul bucurestean Giulesti.

La doua saptamani dupa acest incident, infractorii din clanurile interlope inca "defileaza" pe retelele de socializare cu poze de profil in care isi etaleaza arsenalul.

In timp ce Ministerul de Interne anunta ca au fost confiscate sapte arme de foc intr-o saptamana, Adrian Corduneanu, zis Beleaua, are in continuare la unul dintre conturile de de Facebook o fotografie in care apare tinand doua pistoale in mana.

Iar in alta fotografie, Corduneanu, unul dintre liderii clanului interlop din Iasi, tine o maceta in mana.

Nici fratele sau nu se lasa mai prejos. Pe contul sau, Costel Corduneanu, apare cu manusi de box in mana, inconjurat de sportivi boxeri. Toti au mainile ridicate ca si cum au castigat un meci important.

Tot pe contul lui Costantin Corduneanu gasim si poze cu fratele sau Adrian cu arme albe.

Si cum clanurile interlope nu sunt numai rivale, ci se si aliaza, tot Costel Corduneanu a postat o fotografie in care apare impreuna cu Nutu Camataru.

Insa clanurile nu isi etaleaza numai armele. Fotografii care ii arata cu pumnii stransi sau inconjurati de masini de lux parcate in fata vilelor impozante sunt in continuare pe conturilor lor de socializare, fara ca nimeni sa nu verifice cum reusesc "bieti oameni fara venit"sa aiba asemenea bogatii.

Dupa incidentul din 4 august 2020 in care a fost ucis interlopul Florin Mototolea, zis Emi Pian, unii interlopi si-au incgis conturile de Facebook.

Primul a fost Richard Gheorghe, suspectul principal in cazul mortii sefului Clanului Duduianu. Celalat este Ciprian Pian, noul sef al familiei Pian, arestat insa dupa ce a vrut sa il omoare pe cel care i-a ucis fratele.

Cum defileaza interlopii pe Facebook: cu arme, sabii si cutite, masini scumpe si vile de lux

Cum a scapat de puscarie clanul Corduneanu, judecat pentru trafic de minori si spalare de bani: procesul a durat un deceniu, interceptarile au fost anulate

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A murit șeful clanului interlop Corduneanu: ”Ai fost, eşti şi vei rămâne în inimile noastre! Regele nostru”
A murit șeful clanului interlop Corduneanu: ”Ai fost, eşti şi vei rămâne în inimile noastre! Regele nostru”
Costel Corduneanu, șeful clanului interlop Corduneanu, supranumit ”Stăpânul Moldovei”, a murit luni la un spital din Târgu Mureș, la 54 de ani, din cauza unor probleme cardiace. Fost...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Adrian Corduneanu, #interlopi, #emi pian, #arme pe facebook, #sfideaza politia , #eveniment