Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Temperaturi de pana la 13 grade

Luni, 30 Noiembrie 2020, ora 17:18
4056 citiri
Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Temperaturi de pana la 13 grade
FOTO Pixabay

Urmatoarea perioada aduce vreme rece in general, dar si cateva zile cu maxime de pana la 13 grade Celsius.

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat luni, 30 noiembrie, prognoza pentru perioada 30 noiembrie - 13 decembrie:

Banat

Pana in 2 decembrie, temperaturile se vor mentine usor sub cele normale pentru aceasta perioada, cu o medie in jurul a 4 grade. Apoi, pana la sfarsitul primei saptamani, vremea se va incalzi semnificativ, iar media maximelor va fi de 12-13 grade. In a doua parte a intervalului, temperaturile maxime vor fi in scadere, spre medii de 7-8 grade. Media valorilor nocturne, pana 2 decembrie, se va situa sub normele perioadei si va fi de -5...-4 grade. Pana la inceputul celei de-a doua saptamani din interval, minimele vor fi in crestere spre medii de 6-7 grade, valori cu mult mai mari fata de norme. In a doua jumatate a intervalului, temperaturile minime vor fi din nou in scadere, spre medii in jurul a 2 grade. Probabilitatea de precipitatii va fi in crestere in jurul datei de 4 decembrie si in a doua saptamana, mai ales in primele zile.

Crisana

In primele zile ale intervalului, valorile termice diurne se vor mentine usor sub cele normale pentru aceasta perioada, cu o medie in jurul a 3 grade. Pana la sfarsitul primei saptamani, vremea se va incalzi semnificativ, iar media maximelor va fi de 13-14 grade. In a doua saptamana, temperaturile maxime vor fi in scadere spre medii de 7-8 grade. Media valorilor nocturne, pana in 2 decembrie, se va situa mult sub norma perioadei si va fi de -7...-6 grade. Apoi, pana in 7 decembrie, minimele vor fi in crestere, spre medii in jurul a 5 grade, valori mai mari fata de cele normale. In a doua jumatate a intervalului, temperaturile minime vor fi din nou in scadere, spre medii in jurul a 2 grade. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi ridicata in jurul datei de 4 decembrie si pe parcursul celei de-a doua saptamani.

Transilvania

La inceputul primei saptamani, valorile termice diurne se vor mentine usor sub cele normale pentru aceasta perioada, cu o medie de 1-2 grade. Treptat, pana in 6 decembrie, maximele termice vor creste semnificativ, iar media acestora va fi de 9-10 grade. In a doua parte a intervalului, temperaturile maxime vor fi in scadere spre medii de 5-6 grade. Media valorilor nocturne, pana in data de 2 decembrie, va fi in scadere spre -9...-8 grade. Pana la inceputul celei de-a doua saptamani din interval, minimele vor fi in crestere spre medii in jurul a 2 grade, valori peste normele perioadei. In a doua jumatate a intervalului, temperaturile minime vor fi din nou in scadere, spre medii in jurul a -1 grad. Probabilitatea pentru precipitatii va fi in crestere in jurul datei de 4 decembrie si in a doua saptamana, cu precadere in zilele de 7 si 8 decembrie.

Maramures

La inceputul primei saptamani, valorile termice diurne se vor mentine usor sub cele normale pentru aceasta perioada, cu o medie de 2 grade. Pana in data de 6 decembrie, maximele termice vor marca o crestere semnificativa, iar media acestora va fi de 11-12 grade. In a doua jumatate a intervalului, temperaturile maxime vor fi in scadere spre medii de 6-7 grade.

Media valorilor nocturne, pana in data de 2 decembrie, va fi in scadere spre -9...-8 grade. Pana in data de 7 decembrie, minimele vor fi in crestere spre medii in jurul a 3 grade, valori peste normele perioadei. In a doua saptamana din interval, temperaturile minime vor fi din nou in scadere, spre medii in jurul a 0 grade. Probabilitatea pentru precipitatii va fi in crestere in jurul datei de 4 decembrie. In a doua saptamana se mentine probabilitatea de precipitatii, cu precadere in zilele de 7 si 8 decembrie.

Moldova

Pana in 3 decembrie, valorile termice diurne vor avea media in jurul a 2 grade. Pana in data de 5 decembrie, maximele termice vor marca o crestere, iar media acestora va fi de 8-9 grade. Apoi, pana la sfarsitul intervalului, temperaturile maxime vor fi in scadere spre medii de 4-5 grade. Media valorilor nocturne, pana in data de 2 decembrie, va fi in scadere spre -5 grade. Pana spre sfarsitul primei saptamani, minimele vor fi in crestere spre medii in jurul a 5 grade, valori peste normele perioadei. In a doua jumatate a intervalului, temperaturile minime vor fi din nou in scadere, pana la medii in jurul a 0 grade. Probabilitatea pentru precipitatii va fi ridicata dupa data de 4 decembrie, dar mai ales in zilele de 7 si 8 decembrie.

Dobrogea

La inceputul intervalului, media valorilor diurne va fi de 2-3 grade, iar pana in data de 4 decembrie acestea vor fi in crestere spre medii in jurul a 13 grade. Treptat, pana la sfarsitul intervalului, temperaturile maxime vor fi in scadere spre medii de 9 grade. Media valorilor nocturne, pana in data de 2 decembrie, va fi in scadere spre -2 grade. Pana spre sfarsitul primei saptamani, minimele vor fi in crestere, iar media acestora va fi de 7-8 grade, valori peste normele perioadei. In a doua jumatate a intervalului, temperaturile minime vor fi din nou in scadere, spre medii in jurul a 4 grade. Vor fi precipitatii la inceputul intervalului, iar probabilitatea va fi din nou in crestere dupa 7 decembrie.

Muntenia

Vremea va fi rece in primele zile din interval, cu o medie a maximelor in jurul a 2 grade, iar a minimelor de -5...-3 grade, apoi se va incalzi semnificativ. Pana in 5 decembrie, maximele termice vor fi in crestere spre medii de 11 grade, iar pana la sfarsitul intervalului vor cobori la valori, in medie, de 8 grade. Valorile nocturne vor creste pana la sfarsitul primei saptamani cand media acestora va fi in jurul a 5 grade. In a doua jumatate a intervalului, minimele vor fi in scadere treptata, spre medii de 2 grade. Vor fi precipitatii la inceputul intervalului, iar probabilitatea va fi din nou in crestere dupa 4 decembrie.

Oltenia

Vremea va fi rece in primele zile din interval, cu o medie a maximelor de 2-3 grade, iar a minimelor de -5...-4 grade, apoi se va incalzi semnificativ. Pana in data de 7 decembrie, maximele termice vor fi in crestere spre medii de 10 grade, iar pana la sfarsitul intervalului vor cobori la valori, in medie, de 7 grade. Valorile nocturne vor creste pana in data de 7 decembrie cand media acestora va fi in jurul a 5 grade. In a doua jumatate a intervalului, minimele vor fi in scadere treptata, spre medii de 2 grade. Probabilitatea de precipitatii va ridicata dupa data de 4 decembrie

La munte

Pana in 6 decembrie, media valorilor termice diurne va fi in crestere de la -5 grade, spre 4-5 grade. Apoi, pana la sfarsitul intervalului, temperaturile maxime vor fi in scadere spre medii de 1-2 grade. Media valorilor nocturne, pana in data de 7 decembrie, va fi in crestere de la -10 la 0 grade. In a doua jumatate a intervalului, temperaturile minime vor fi din nou in scadere, spre medii in jurul a -4 grade. Probabilitatea pentru precipitatii va fi ridicata dupa 4 decembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Meteorologii anunţă temperaturi mai coborâte decât cele specfice acestei perioade în cea mai mare parte a ţării şi ploi, săptămâna viiitoare. Ulterior, inclusiv în primele trei...
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Meteorologii anunță că vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, până sâmbătă dimineaţă, 20 aprilie, iar în unele zone noaptea se va forma brumă. De asemenea, ANM a emis...
#Vreme, #prognoza meteo, #prognoza meteo doua saptamani, #prognoza meteo decembrie , #eveniment