Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum va fi vremea pana la sfarsitul lunii septembrie

Vineri, 28 August 2020, ora 21:15
6710 citiri
Cum va fi vremea pana la sfarsitul lunii septembrie
FOTO: Pixabay.com

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pe luna septembrie. In prima luna de toamna, vremea se va mentine frumoasa, iar valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestei luni in toate regiunile tarii.

Saptamana 31.08.2020 - 07.09.2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade in toate regiunile, dar mai ales in jumatatea estica a tarii.

Regimul pluviometric va fi excedentar in jumatatea vestica a tarii, dar mai ales in vest, centru si nord-vest, iar in rest va fi in general deficitar.

Saptamana 07.09.2020 - 14.09.2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei, dar cu o abatere termica pozitiva mai pronuntata in regiunile sud-estice.

Cantitatile de precipitatii vor fi deficitare in cea mai mare parte a tarii, exceptie facand vestul si nord-vestul teritoriului, unde vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Saptamana 14.09.2020 - 21.09.2020

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada in toate regiunile, dar mai ales in cele sud-estice.

Regimul pluviometric va fi in general apropiat de cel normal pentru aceasta saptamana, posibil usor excedentar, local, in regiunile sudice, centrale si nord-vestice.

Saptamana 21.09.2020 - 28.09.2020

Mediile valorilor termice se vor situa in general in jurul celor specifice pentru acest interval, posibil usor mai ridicate in regiunile extracarpatice.

Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta perioada se vor situa in jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul intregii tari.

Cum va fi vremea astăzi în țară și în București. Anunțul meteorologilor
Cum va fi vremea astăzi în țară și în București. Anunțul meteorologilor
Duminică, 21 aprilie, valorile termice se vor situa local sub normalul climatologic specific pentru această perioadă, îndeosebi în vestul şi sud-vestul teritoriului, potrivit meteorologilor....
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă...
#Vreme, #vremea septembrie, #starea vremii, #prognoza meteo, #meteorologi, #vreme toamna , #eveniment