Imaginile care arată cum se produc tragediile pe șosele. Șofer filmat în timp ce face două depășiri foarte periculoase VIDEO

Marti, 03 August 2021, ora 08:42
8264 citiri
Imaginile care arată cum se produc tragediile pe șosele. Șofer filmat în timp ce face două depășiri foarte periculoase VIDEO
La volan se afla un bărbat de 48 de ani FOTO Youtube (captură)

Un șofer din județul Galați a fost amendat cu 580 de lei și a rămas fără permis după ce a fost filmat cu o cameră de bord făcând două depășiri periculoase în mai puțin de 10 secunde, la intrarea în Tecuci.

Din imaginile surprinse de o cameră de bord și publicate de adevarul.ro se observă cum şoferul inconştient merge pe contrasens, a depăşit pe linia continuă şi a evitat chiar în ultimul moment un impact frontal cu un alt vehicul care venea din faţă.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe şofer. Bărbatul a primit o amendă de 580 de lei şi i-a fost reţinut permisul pentru 30 de zile.

„În urma apariţiei, în spaţiul public, pe un site de socializare, a unei filmări în care se observă un autoturism care depăşeşte un alt autovehicul, încălcând marcajul longitudinal continuu, poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi s-au autosesizat, identificând autoturismul în cauză şi persoana aflată la volanul acestuia.

Este vorba despre un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Tecuci, care a circulat pe D.E. 581, dinspre localitatea Cosmeşti către municipiul Tecuci, şi care a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea, cu amendă în valoare de 580 de lei, fiindu-i reţinut, totodată, permisul de conducere, pe o perioadă de 30 de zile”, a anunţat IPJ Galaţi.

#depasire, #Tecuci, #Galati , #eveniment