Deputatul PSD Anghel Stanciu a fost operat de urgenta si este in stare grava

Miercuri, 21 Iulie 2010, ora 17:04
3334 citiri
Deputatul PSD Anghel Stanciu a fost operat de urgenta si este in stare grava
Foto: Arhiva

Deputatul PSD Anghel Stanciu a suferit o ruptura de aorta, cu complicatii grave, fiind internat de urgenta si operat la Sectia de Cardiologie a Spitalului "C.I.Parhon" din Iasi, a declarat, miercuri, fiul acestuia, Cristi Stanciu.

Potrivit lui Cristi Stanciu, interventia chirurgicala s-a desfasurat pe parcursul a sase ore si a avut loc in cursul noptii de marti spre miercuri,transmite corespondentul NewsIn.

"In prezent, viata profesorului Anghel Stanciu este sustinuta de aparatele de la Sectia de Terapie Intensiva, prognosticul medicilor fiind deocamdata rezervat", a precizat Cristi Stanciu, prin intermediul unui comunicat de presa.

Fiul deputatului sustine ca tatal sau a suferit ruptura de aorta ca urmare a stresului la care a fost supus in ultimele trei saptamani printr-o campanie de denigrare a unui cotidian local.

"Avand in vedere ca aceasta campanie de presa a pus in pericol viata unui om, dorim sa tragem un semnal de alarma asupra practicilor de intimidare si terorizare zilnica, specifice publicatiei << Buna Ziua Iasi >>, care, din punctul meu de vedere, in calitate de fiu al profesorului Anghel Stanciu, este similar unei crime cu premeditare. Argumentez prin faptul ca pe parcursul a zece ani de calomniere, profesorul Anghel Stanciu a fost una din tintele preferate de colegiul redactional al cotidianului << Buna Ziua Iasi >>, lucru dovedit de cele peste 1.000 de article si citari publicate, 20 de plangeri si procese in instanta", a sustinut Cristi Stanciu.

Fiul deputatului a adaugat ca, "daca evolutia acestor evenimente va avea un final tragic", se va adresa justitiei pentru a reclama "practici teroriste care nu au nimic de-a face cu jurnalismul profesionist".

In ultimele saptamani, cotidianul a publicat o serie de anchete despre Fundatia Ecologica Green, unde director este Cristi Stanciu.

"Imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat domnului Stanciu, niciodata nu am sa ma bucur la o asemenea veste, indiferent despre cine e vorba. Nu am avut nimic personal cu domnul Stanciu. El s-a considerat calomniat, a apelat la cai legale, unde a pierdut. Nu-i vrea nimeni raul, ii dorim sa se insanatoseasca, iar medicii sa identifice cauzele", a declarat redactorul sef al "Buna Ziua Iasi", Tudor Leahu.

Recent, Anghel Stanciu a fost acuzat de sefa PDL Iasi, senatorul Mihaela Popa, ca-i trimite mesaje de amenintare pe telefonul mobil pentru ca un control declansat la FEG de o institutie deconcentrata sa fie stopat. In prima instanta, deputatul a precizat ca nu-si aminteste sa fi trimis mesajele invocate, insa, ulterior, a declarat ca, daca Mihaela Popa se simte amenintata, se poate adresa institutiilor abilitate.

Deputatul PSD a reclamat faptul ca prin verificarea demarata la FEG si campania de presa se incearca blocarea unui proiect in valoare de trei milioane de euro, castigat de fundatie, finantarea fiind asigurata de Uniunea Europeana.

Fiul deputatului da vina pe o campaniei de denigrare initiata de o publicatie locala

Cristian Stanciu, fiul deputatului, spune ca tatal sau se afla in starea aceasta din cauza campaniei de denigrare initiata de o publicatie locala.

"Ca urmare a stresului indus in ultimele trei saptamani printr-o campanie de denigrare continua a familiei noastre de catre cotidianul local Buna Ziua Iasi, deputatul Anghel Stanciu a suferit o rupere de aorta, cu complicatii grave, fiind internat de urgenta si operat la Centrul de Cardiologie in cursul noptii de marti spre miercuri", a transmis Cristi Stanciu, printr-un comunicat de presa.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#deputat PSD bolnav, #Deputat PSD Anghel Stanciu, #Anghel Stanciu , #eveniment