Cum arata "cuibusorul" PSD-istilor din Campulung Muscel. Elena Lasconi le-a schimbat yala

Vineri, 12 Februarie 2021, ora 12:14
26790 citiri
Cum arata "cuibusorul" PSD-istilor din Campulung Muscel. Elena Lasconi le-a schimbat yala

Elena Lasconi, primarul municipiului Campulung Muscel, anunta ca a schimbat incuietoarea de la casa de oaspeti ce apartine administratiei locale. Conform edilului, imobilul era utilizat mai mult de "oaspeti de-ai locului", iubitori de "carte".

Lasconi a anuntat pe Facebook ca a schimbat yala vilei unde ar fi trebuit sa fie cazati oaspetii care veneau in localitate.

Elena Lasconi a angajat un consilier personal in varsta de numai 20 de ani. Ce atributii va avea

Primarul a fotografiat si "Cheia" iubirii de... "carte" si a dezvaluit cine erau de fapt "oaspetii" care se retrageau in liniste in casa de oaspeti. Printre ei se afla fostul primar, fostul sofer al acestuia, un fost consilier PSD si un fost manager al spitalului.

Elena Lasconi i-a concediat pe sefii Politiei Locale si ai pietei din Campulung Muscel: Acesti oameni nu si-au facut treaba

"Va prezint, in premiera, casa de oaspeti a Primariei".

"E tare, nu? Ce nu stiti este ca oaspetii, de regula, erau cazati la pensiunile din oras. Putini au fost cei care au trecut pragul casei de oaspeti de pe bulevard".

Cine se retragea sa "citeasca" in vila de protocol

"Gura targului spune ca cei mai "fideli" oaspeti sunt de-ai locului. Asa ca, am verificat.

Detinatorii de chei sunt: fostul primar Liviu Taroiu, fostul sofer al primarului Mugurel Minciuna, Sergiu Cicu - fost consilier PSD, Nicolae Alexe - fost manager al spitalului si mai sunt, cica, si altii.

Spre dezamagirea sus-numitilor am schimbat yala. Ghinion, s-a dus si placerea asta nevinovata finantata de campulungeni.

Sunt sigura ca stimabilii o sa gaseasca in alta parte un cuibusor unde sa citeasca... in liniste ca nu ma pot gandi la altceva...", a mai scris Elena Lasconi pe Facebook.

A anuntat ca isi testeaza angajatii cu etilotestul

Elena Lasconi, primarul din Campulung Muscel, anunta ca a inceput sa testeze angajatii cu etilotestul, descoperind un salariat cu alcoolemie in timpul programului de munca.

"Angajat beat la serviciu. Ce dulce e viata cand ai job sigur la stat! Am inceput controale spontane printre angajatii Primariei cu....etilotestul. Azi am verificat doi angajati. Pe unul l-am trimis acasa pentru ca alcoolemia e de 0,85 la mie alcool pur in aerul respirat".

La inceputul lunii noiembrie a anului 2020, primarul de la Campulung Muscel, Elena Lasconi, i-a concediat pe seful pietei centrale si pe seful Politiei Locale din oras pentru ca nu au aplicat regulile care trebuiau luate legal pentru a combate raspandirea noului coronavirus.

Citeste si:
Sectorul Capitalei abandonat de partidele politice. Rămași fără primar, cetățenilor li se propun candidați necunoscuți
Sectorul Capitalei abandonat de partidele politice. Rămași fără primar, cetățenilor li se propun candidați necunoscuți
La trei luni după ce primăria Sectorului 5 din Capitală a rămas fără primar ca urmare a condamnării lui Cristian Popescu-Piedone, partidele nu s-au grăbit să facă propuneri de...
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale – nici o decizie, înseamnă o decizie bună. Pentru cine?! Nu m-am înșelat, în iulie când am dat vacanța de vară, drept scuză la...