Fa haz de necaz cu Arsinel, la Tv Ziare.com!

Joi, 29 Iulie 2010, ora 07:00
1615 citiri
Fa haz de necaz cu Arsinel, la Tv Ziare.com!

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog, joi, incepand cu ora 09.20, cu actorul de comedie Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista "Constantin Tanase".

Invitatul Ziare.com va discuta despre proiectele la care lucreaza, dar si despre statutul actorului de ieri si de azi.

Mai are cultura vreo insemnatate pentru romani? Cine mai poate salva institutiile de cultura in contextul in care autoritatile isi iau tot mai des mana de pe acestea?

Cum arata viitorul teatrului romanesc? Pot umple tinerii actori golul lasat de marii actori care au parasit scena vietii?

Alexandru Arsinel este prezent pe prima scena a ateatrului romanesc de peste 30 de ani, timp in care a obtinut numeroase premii si distinctii. Nu mai tarziu de luna aceasta, Arsine a primit patru distinctii pentru activitatea artistica: Premiul de Excelenta al Revistei "VIP", Premiul de Excelenta - Categoria ACTORI, Premiul de Popularitate la Gala "CELEBRITATILE ANULUI" 2010 si Medalia de Onoare a Comunitatii Evreiesti din Romania.

Pentrua participa la emisiunea cu Alexandru Arsinel, intrati AICI, incepand cu ora 09.20.

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Alexandru Arsinel, #TV Ziare com, #televiziunea Ziare com , #eveniment
Comentarii