Ziare.com

Ghicitoarele ii ameninta pe guvernanti cu blesteme

Sambata, 01 Ianuarie 2011, ora 21:41

   

Ghicitoarele ii ameninta pe guvernanti cu blesteme
Vrajitoarele le-au pus gand rau guvernantilor, care au decis ca meseriile de astrolog, prezicator "si asimilati" sunt recunoscute oficial de la 1 ianuarie 2011 si, in consecinta, veniturile obtinute sunt impozitate.

"Sa ne invate ghicitorie, sa ne faca si noua pensie, pentru ca nu-i normal, de unde iei trebuie sa si dai. Ca, altfel, amestec de unde se cearta cainii, cu pamant, cu piper negru, cu noua boabe de piper si pun un piculet de dosnica si le descant, le fac sa se certe", a avertizat ghicitoarea Bratara, intr-o interventie la Realitatea TV.

In hotararea adoptata de Guvern in sedinta din data de 23 decembrie privind aprobarea structurii Clasificarii ocupatiilor din Romania, la sectiunea "Alti lucratori in domeniul serviciilor personale" apare si categoria "astrologi, prezicatori si asimilati", alaturi de "insotitori si valeti".

"Aceste oameni care conduce aceasta tara o conduce cu picioarele, nu cu capul", precizeaza ghicitoarea Bratara.

Nici astrologii nu sunt de acord cu noua masura si sustin ca decizia nu va aduce nimic la buget.

"Astrologii sunt vazuti ca ghicitori, ca vrajitori, ca orice. Foarte multi dintre astrologi fac lucrurile din pasiune. Deci, posibil ca si la Guvern vor ajunge bani din pasiune, pentru ca nu foarte multi vin la astrolog", spune astrologul Maria Sarbu.

Tot de la 1 ianuarie, sunt recunoscuti oficial agentii de pompe funebre, imbalsamatorii si instructorii auto. In textul hotararii scrie ca decizia Guvernului tine seama de reglementarile europene.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4103 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
14 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

:)))

:))))))))))))))))))))))

 

Ghicirea e un pacat

Si oamenii care nu asculta de Dumnezeu se indreapta la ghicitori,astrologi,fermecatori si vrajitori.Plata pacatului este moartea care va fi sortita atit pentru ghicitori ,vrajitori cit si pentru cei ce-i asculta.Pocaiti-va si lasati-va de naravuri rele care duce la moarte .TOTI CEI CE SAVIRSESC FARADELEGEA ISI VOR PRIMI RASPLATA.Iata ce spune Sfinta Scriptura la Galateni 5;19-20.Si faptele firii pamintesti sint cunoscute,si sint acestea:preacurvia,,necuratia,,desfrinarea,20)inchinarea la idoli,vrajitoria,vrajbiile,certurile ,zavistiile,miniile,neintelegerile,dezbinarile,certurile, de partide,21)pizmele,uciderile,betiile,imbuibarile,si alte lucruri asemanatoare ca acestea.Va spun mai dinainte ,cum am mai spus ,ca cei ce fac astfel de lucruri,nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu.

 

Maricico

o fi ghicitul un pacat,dar e bine sa vezi pacatele mai mari.Sa nu ucizi,sa nu ravnesti la bunul altuia,respecta pe tatal tau si pe mama ta sa nu furi.Nu am vazut pocait sa se intrebe ce cauta soldatii nostri peste hotare,sau mame si tati care sa protesteze, Apoi,ghicitul nu poate fi un pacat pentruca totul e pe fata.In Toronto el se face legal cu tariful in vitrina cat costa cel in cafea sau in palma sau in plumb etc,Sunt localuri cu firma in fata,si cu carti sau alte obiecte in vitrina. Cineva s-a indignat cu impozitele pe casele funerare intreband Cine va sta la capul mortilor sa-i numere sau sa stie incasarile,E mult mai simplu decat la orice dugheana.Casa funerara cumpara sau face sicrie de diferite preturi.Cele folosite se scad din stoc cu valoarea lor,Se mai adaoga valoarea serviciilor(dezbracat,spalat imbracat etc.care trebuie sa fie egala cu salariile patite,orele de locatie in sala mortuara etc.Se scad cheltuelile cu lumina apa spunul si se aplica taxele.Nu e cava imposibil e chiar simplu fata de un magazin cu mii de produse,

Cantemire, ce are plata si impozitarea "ghicitoriilor" cu pacatul acestor fapte in fata lui Dumnezeu?

Crezi ca plata impozitelor la stat, spala pacatul inlocuirii increderii in Dumnezeu cu increderea in "ghicitorii"?

Cantemir

Ai omis versetele Biblice unde ne spun ca si uciderile or facatorii de rau vor fi pedepsiti .Tot ce am scris mai sus fac parte din firea paminteasca .La vers 16 din acel capitol Biblia spune ;Firea paminteasca pofteste impotriva Duhului,si Duhul impotriva firii pamintesti;Sint lucruri impotriva unele altora asa ca nu puteti face tot ce voiti.Pacatul orcare ar fi el se pedepseste.La 1 Timotei 4;1 Spune;dar duhul spune lamurit ca in vremile din urma ,unii se vor lepada de credinta ca sa se alipeasca de duhuri inselatoare si de duhurile dracilor, si inalta parte spune la 1 Ioan 4;1 Prea iubitilor sa nu dati crezare oricarui duh;ci sa cercetati duhurile,daca sint de la Dumnezeu.Iar in privinta"nu am auzit un pocait sa se intrebe de ce sint soldatii nostri peste hotare".La romani 13;1-3 gasesti raspunsul.1) Oricine sa fie supus stapinirilor celor mai inalte;Caci nu este stapinire care sa nu vina de la Dumnezeu.Si stapinirile care sint,au fost rinduite de Dumnezeu.2)Deaceea cine se impotriveste stapinirii,se impotriveste rinduielii puse de Dumnezeu;si cine se impotrivesc isi vor lua osinda.3)Dregatoriile nu sint de temut pentru o fapta buna ci pentru una rea.Vrei dar sa nu-ti fie frica de stapinire?Fa binele si vei avea lauda de la ea.

Cantemir, de unde ai scos-o cu "pacate mai mari sau mai mici"?!

La Dumnezeu, plata pacatului, mare sau mic, este moar-tea.
Apoi, tot inaintea lui Dumnezeu, "cine pãzeste toatã Legea, si greseste intr-o singurã poruncã, se face vinovat de toate." (Iacov 2:10)
(Cine citeste, sa inteleaga...!)

Maricica, asa este, trebuie sa fim supusi stapanirilor, dar pana la pacat!

Uneori si stapanirile numesc raul bine, si binele rau, asa ca in anumite situatii trebuie procedat ca in exemplul de la Faptele Ap. 4:19:
"Drept rãspuns, Petru si Ioan le-au zis: "Judecaþi voi singuri dacã este drept inaintea lui Dumnezeu sã ascultãm mai mult de voi decat de Dumnezeu!"
Daca stapanirea legalizeaza un pacat, nu inseamna ca Dumnezeu aproba aceasta!
Dam cezarului ce este al cezarului, dar mai intai ii dam lui Dumnezeu ce este al Lui...

Draga maricica, daca nu este o sarlatanie si o inselaciune a celor fara credinta in Dumnezeu, este un PACAT in fata lui Dumnezeu

Noroc ca de cele mai multe ori, ghicirea lor este o simpla manipulare si inselaciune a oamenilor fara Dumnezeu.
Dar, noi stim ca puterea lui Dumnezeu, ne apara pe toti cei care avem prin credinta, viata predata in mana Sa.

ghicitul este pentru pro.sti

ciorile hoate si perverse stiu sa se foloseasca de amenintari si santaj in fata idi.otilor care ,ingusti la minte cred cu disperare in oricare cioara care se da magician. este democratie si daca unii care nu gindesc simt nevoia sa plateasca taxa pe pro.stie la ciorile analfabete ,dar smechere, statul este indreptatit sa isi ia partea,desi este mai greu si nu vad cum va reusi.

 

Ghicitoarele ii ameninta pe guvernanti cu blesteme

...Poata doar asa vom reusi sa anihilam efectele Gruparii Cravatelor Violet de la Putere !

Succes Vrajitoarelor...!

 

Ghicitoarele ii ameninta pe guvernanti cu blesteme

Exista in Biblie, atat in Vechiul Testament cat si in Noul Testament pasaje clare in care Dumnezeu interzice cititul viitorului in stele si mersul la vrajitoare pt a intreba ce-ti rezerva viitorul.
Un crestin nu are voie sa mearga la vrajitoare, la cititoare in palma, cafea etc si nici sa creada in zodiac. Toate astea sunt inventiile Diavolului si in astfel de cazuri se lucreaza cu duhuri necurate.
Si inca ceva: nu exista magie alba si neagra. Toata magia este neagra. Nici Biblia si nici Biserica nu incurajeaza nici un fel de magie.
Lumea asta este condusa de doua forte: Dumnezeu si Diavol, fie ca crezi asta fie ca nu. Tu trebuie sa alegi de partea cui esti. Daca vrei sa-i apartii lui Dumnezeu, atunci gandeste-te ca viitorul tau depinde de el si ca si atunci cand treci prin greutati, El urmareste prin asta sa-ti formeze caracterul, sa te formeze ca OM. Gandeste-te ca Dumnezeu este THE BIG BOSS si atunci de ce sa nu iti incredintezi lui viata, orice-ar fi? Crezi ca iti va fi mai bine daca te duci la duhurile rele si inferioare cu care lucreaza ghicitoarele? Ele iti vor spune viitorul asa cum il vede Diavolul. Intelegi?

 

Ai dreptate, miluca007

Inainte vreme, ghicitul, vrajitoria, spiritismul, etc. erau chiar pedepsite cu moartea, iar noi le legalizam...
De ex. la Levitic 20:27 citim urmatoarele:  
"Dacã un om sau o femeie cheamã duhul unui mort sau se indeletniceste cu ghicirea, sã fie pedepsiti cu moartea; sã-i ucideti cu pietre: sangele lor sã cadã asupra lor."
Ghicitorii erau tratati ca pericol public de prim ordin, dar noi le suntem complici, din moment ce apelam la ei...

Ei bine...

...eu sunt de partea diavolului. Dumnezeul vostru e stupid si plictisitor.

....

Ma uimesc toate comentariile de aici. In ziua de astazi vad oameni care fac bine doar de frica unui tip invizibil din cer care ii pedepseste...ar trebui sa fiti buni fara amenintarea cu pedepse divine dragii mei. Trebuie sa fii OM pentru ca asta simti, nu de frica.
Cat despre vrajitoare si astrologi, nici unii nu o fac din placere, daca ar fi asa ar face-o pe gratis. Sa ii taxeze, majoritatea castiga mult mai mult decat oamenii care chiar muncesc.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor