Ziare.com

Grupul BURSA, un nou eveniment dedicat agriculturii romanesti. Cum sa se descurce fermierii in timpul pandemiei de COVID-19, printre teme

Miercuri, 28 Octombrie 2020, ora 11:31

   

Grupul BURSA, un nou eveniment dedicat agriculturii romanesti. Cum sa se descurce fermierii in timpul pandemiei de COVID-19, printre teme
Grupul de presa BURSA continua seria de evenimente dedicate agriculturii romanesti prin organizarea celei de-a VII-a editii a videoconferintei "Afaceri in agricultura", in data de 29 octombrie 2020, incepand cu ora 10:00.

Printre temele de interes propuse spre dezbatere se regasesc: planul de rezilienta si recuperare - sprijin pentru fermierii afectati de criza economica generata de pandemia Covid-19; MFF 2021-2027 - o oportunitate pentru dezvoltarea agriculturii ecologice; Politica Agricola Comuna, intre deziderate si normele impuse de Bruxelles. Inechitatea alocarii subventiilor agricole pentru fermierii din interiorul Uniunii Europene; impactul Green Deal asupra finantarii agriculturii si asupra activitatii din acest domeniu; agricultura sub asediul schimbarilor climatice. Masuri pentru combaterea sau reducerea efectelor acestora; lipsa fortei de munca - o problema acuta pentru fermieri; surse alternative de finantare pentru fermierii mici si medii. Cum facem bancabile IMM-urile din domeniul agricol? agricultura - beneficiara sau nu a IMM Invest? asigurarile in domeniul agricol - un sprijin sau o povara pentru fermieri? Polite, riscuri asigurate, fenomene asigurate; dDigitalizarea si tehnologizarea agriculturii; metode de finantare a agriculturii.

Evenimentul va putea fi urmarit, in direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook Ziarul BURSA si pe canalul de YouTube Ziarul BURSA unde asteptam, in sectiunea de comentarii, intrebarile dumneavoastra adresate vorbitorilor prezenti.

Mai multe informatii sunt disponibile aici.

Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1068 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor