HBO va filma un serial despre cursa mondiala pentru obtinerea unui vaccin impotriva COVID-19

Marti, 28 Iulie 2020, ora 10:11
1795 citiri
HBO va filma un serial despre cursa mondiala pentru obtinerea unui vaccin impotriva COVID-19
Foto: Unsplash

Canalul de televiziune american HBO, care a produs seriale de succes precum "Game of Thrones" si "Chernobyl", se pregateste sa filmeze un serial in format limitat despre cursa mondiala pentru obtinerea unui vaccin impotriva COVID-19, care va fi o adaptare a cartii "The First Shot", ce inca nu a fost publicata, relateaza EFE.

"The First Shot" este un roman de non-fictiune pe care il scrie ziaristul Brendan Borrell si despre care se cunosc putine detalii dincolo de descrierea sumara de pe site-ul sau, dar care ar fi atras deja atentia postului HBO, care va lansa o productie de televiziune pe baza acestei carti in regia lui Adam McKay, un cineast devenit celebru gratie unor filme de succes, precum "Vice", "The Big Short" si "Ant-Man".

"Scriu o carte narativa de non fictiune despre cursa mondiala pentru obtinerea unui vaccin impotriva noului coronavirus, despre companiile care risca totul pentru a il obtine, despre stiinta fascinanta si adesea surprinzatoare pe care se bazeaza si provocarile pe care le presupun accesul si securitatea", asigura autorul intr-un text de prezentare, in care ii incurajeaza pe cei implicati sa-si impartaseasca povestirile.

Regizorul viitorului serial in format limitat, unul dintre primele proiecte confirmate la Hollywood despre pandemie, colaboreaza cu HBO la mai multe proiecte, care au fost puse in asteptare in contextul crizei coronavirusului.

Printre proiectele lui McKay figureaza un serial de fictiune despre clubul Los Angeles Lakers din anii 1980, un serial despre Jeffrey Epstein si o adaptare in format de serial american inspirat din filmul de succes sud-coreean "Parasite", care s-a impus la Cannes si a facut istorie la premiile Oscar.

Recompensat cu un Oscar pentru cel mai bun scenariu original pentru "The Big Short" (2015), Adam McKay s-a facut remarcat si ca regizor, cu filme precum "Anchorman: The Legend of Ron Burgund" (2004), "The Big Short" si "Vice" (2018).

O mașină de curse a ieșit de pe traseu și a intrat în spectatori. Câte persoane au murit
O mașină de curse a ieșit de pe traseu și a intrat în spectatori. Câte persoane au murit
O maşină de curse a ieşit de pe traseu în timpul unei competiţii desfăşurate duminică în Sri Lanka şi a intrat într-o mulţime de spectatori şi de oficiali ai cursei, cauzând moartea a...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#serial, #HBO, #coronavirus, #vaccin, #cursa, #mondial , #eveniment
Comentarii
Poza Injineru
Injineru
rank 5
Sa faca un film cu minciunile etiopianului platit de Partidul