Ziare.com

Honorius Prigoana vinde date personale pentru zece euro bucata

Duminica, 23 Mai 2010, ora 20:19

   

Honorius Prigoana detine un portal de investigatii financiare, numit bonitate.ro, in colaborare cu BNR si Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Astfel, pentru suma de 10 euro, puteti afla date despre diverse companii, furnizate de Centrala incidentelor de plati a Bancii Nationale, potrivit unei coproductii HotNews.ro si Kamikaze. De asemenea, se pot afla date personale cum ar fi numele, prenumele, seria si numarul din buletin, CNP-ul, adresa, numerele de telefon si alte informatii.

La inscrierea pe site vi se cer toate aceste informatii, care, ulterior, devin baza sa de date si pot fi furnizate altor utilizator, in schimbul taxei mentionate.

De altfel, Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a anuntat ca s-a autosesizat in legatura cu site-ul lui Prigona si va incepe o investigatie in acest sens.

Drept la replica Bonitate.ro

"www.bonitate.ro nu functioneaza in colaborare cu BNR si Autoritatea Nationala de

Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal", se arata intr-un drept la replica remis Ziare.com si semnat de Adrian Soneriu, Director General al www.bonitate.ro.

"SC BONITATE SRL e inregistrat ca operator la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si utilizeaza in scopuri proprii (mentionate in Termenele si Conditiile de utilizare a portalului bonitate.ro) datele personale (nume si prenume, CNP, adresa, telefon, adresa de e-mail, date bancare, etc) ale utilizatorilor portalui bonitate.ro cu consimtamantul expres si informat al acestora prin acceptarea Termenelor si Conditiilor de utilizare a portalului www.bonitate.ro.

Inscrierea, alegerea tipului de cont, completarea si salvarea datelor se pot face doar dupa ce sunt citite si acceptate conditiile de utilizare a portalului bonitate.ro, utilizatorii avand posibilitatea sa nu accepte aceste conditii;

Pentru utilizarea portalului www.bonitate.ro nu se percepe o taxa minima de 10 Euro si nu exista abonament. Informatiile cerute la inscriere sunt folosite doar pentru facturarea serviciilor si pentru verificarea corectitudinii informatiilor oferite de utilizatori, cand acestia comunica incidente de plata, nerespectari de clauze contractuale, etc. Nu vindem pentru 10 Euro sau pentru oricare alta suma datele personale ale utilizatorilor portalului bonitate.ro", se mai arata in dreptul la replica.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4327 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
21 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Prigoana... te-ai jidanit, nene ! Ai incaput pe mana masonilor, a evreilor, acolo, in America, unde te+a dus taticul tau, ca el, cand era la Gherla, nu a avut parte de scoli americane, se pregatea sa devina regele gunoaielor.

Nu iti e rusine, mai, bambiliciule. Ti-ai facut banca de date, vinzi informatii ? Ce faceti voi cu datele inscrise de cei interesati pe site-ul promovat ? Mai, pan.arama, du-te nene, in America, nu mai polua aerul pe aici. Ma faci s-o sun pe Adriana, s-o intreb, cum rezista printre masoni si evrei.

 

Mai repede "INHONORIUS"... deh... lupii tineri ai PD-ului gasiti de marele carmaci. Atata au, asta au dat la popor!

Pardalacii impreuna cu odrazlele lor pardalace!!!

Vor secatui pina la fund bugetul statului.

 

Prigonelu' excrochelu'

Cu m.... asta de handi... credeti ca pe el l-a dus capul la asa ceva ? Sau il folosesc de acoperire niste baietasi destepti care stiu ca tatucu' il scapa de belele pe idi_otul famigliei ?

 

Vroia parlamentar ?!?

Asta-i ala de a pierdut la scor de maidan in fata liberalului. Basescu si ta-su vroiau sa-l faca parlamentar al Romaniei !!!!! Ca sa vezi ce cadre de rezerva au pedelacii !

People Search Report ; ce va inflamati atata !?? Ian te uita la USA - white pages ..... sau e articol de comis injuraturi .....

Your search returned 2 matches. This report will give you basic record information for all matches.

Report may include:

Full Name
Up to a 40 Year Address History
Age
Phone Numbers
Date of Birth
Possible Relatives
Special Offer with
Privacy Matters 1-2-3 Identity Protection
Special Price
$0.95

People Search Monthly Membership
Run an unlimited number of people searches for names, addresses, phone numbers, birth dates, and other information.*

People Search
Property Search
Death Records
Marriage Records
Divorce Records
Your membership will automatically renew every 30 days at $19.95, for continuous people searching services. If you want to cancel automatic renewal, you may do so at any time by updating your account settings online, or by contacting Customer Care.
Special Offer with
Privacy Matters 1-2-3 Identity Protection
Special Price
$14.95

Und so weiter .....

Are dreptate dl Ghilotina

Astfel de date pot fi cumparate cu cativa dolari in SUA. Marea problema insa ramane dezvaluirea CNP-ului, care contravine evident legii din orice stat. In America nimeni nu comercializeaza sau divulga SSN-uri (Social Security Numbers), caci ar intra imediat la puscarie.

 

nu stiu,..cit de legal este,...

nu cred ca e asa de fraier sa faca ilegalitati ,..dar daca le-a facut(ilegalitati) atunci sa raspunda. Dar nu cu suspendare ca si copilul politistului de la Craiova care a executat o fata in casa lor si a scapat cu 3 ani cu suspendare. In tara assta trebuie sa intram la normal,..legea sa judece fara sa tina cont de cine esti,a cui esti sau din ce partid faci parte,de la putere sau opozitie. Revin,..nu cred ca Prigonelu,asa cum e el ,baiatu lu tata,..ar face ilegalitati,.....

 

+++

desi cred ca la Cicago ,la alegeri a facut ,..dar alea nu le mai verifica nimeni ca sint "pe val",...dar vor ajunge la sinci,..si se sparg.

erata:

STINCI

Sa iti zic io cu alegerile la Chicago ...

Acolo are mana PSD-u , prin unul care era asasin platit al Securitatii , si care a fost in comitetul de vot ... Silviu ... am uitat restul numelui.

neam de tigani prigoniti...

astia nu sant din casmir,au venit odata cu huni de prin caucaz...
da autoritatea asata national de suptraveghere e de la partida tiganilor...

 

In Gherla nu sunt tigani

Sunt armeni turciti, refugiati acolo dupa Revolta Junilor Turci.

Sa nu uitati

Va veni vremea si pentru acesti pui portocalii sa dea socoteala, oamenii nu-i vor uita cat bine au facut poporului cu faptele lor. Asa sa le ajute Dumnezeu, ai grija prigoana cu Eurocopterul ala...

 

asta ce-i?

o filiala a lu secu?obraznic rau puradelul gunoierului schiop.

 

"Va incepe"...deci nu a inceput !

Ca daca era un "no name" imediat deja erau cu catusele pe el !
Trafic cu carti de credit nu face ?

 

TE-A BAGAT TACTU LA-NAINTARE.

TU ABIA DE MERGI SINGUR PE STRADA SI TE INDEASA SCHIOP IMPARAT IN TOATA MOCIRLA CREATA DE GENERATIA LUI.

 

CE MAGARIE!

CHIAR SI NEGATIVA TOT PUBLICITATE SE CHEAMA.ASA S-A RIDICAT DIN ANONIMAT SI TACTU,PORCAINDU-SE CU PRINTESA DE PANTELIMON.

 

Asa baiatu' tatii

Te facusi albastru la ochi...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor