Irina Schrotter, audiata la DIICOT in dosarul de evaziune fiscala (Video)

Joi, 02 Octombrie 2014, ora 12:19
2402 citiri
Irina Schrotter, audiata la DIICOT in dosarul de evaziune fiscala (Video)

Irina Schrotter a fost audiata joi, la DIICOT, afirmand ca este doar "o veriga" in dosarul privind evaziunea fiscala de peste 1 milion de euro. Ea a precizat ca reclamatia a fost facuta de fapt impotriva unui alt om de afaceri.

"Noi avem destul de multe firme. In unele suntem actionari impreuna, in altele suntem separat. Nici eu nici sotul meu nu avem nicio firma de constructii. Reclamatia, 75% este adresata impotriva unui alt om de afaceri, noi suntem o veriga", a spus creatoarea de moda, informeaza B1tv.

Irina Schrotter, acuzata de evaziune: Am deranjat anumite tendinte antidemocratice din Romania

Irina Schrotter s-a prezentat joi dimineata la DIICOT, unde a fost audiata aproximativ o ora, intr-un dosar de evaziune fiscala. In acelasi context, Irina Schrotter a spus ca persoana care a depus plangerea nici nu mai recunoaste ca a facut un astfel de demers.

Creatoarea de moda si sotul acesteia au fost chemati, in data de 24 septembrie, la DIICOT pentru a fi audiati intr-un dosar in care se fac cercetari pentru fapte de spalare de bani si evaziune fiscala, prejudiciul fiind estimat la aproximativ un milion de euro.

La momentul respectiv, Irina Schrotter a declarat ca nu se poate prezentat la DIICOT deoarece se afla in strainatate, intalnirea fiind amanata cu o saptamana.

Alaturi de sotii Schrotter, in atentia anchetatorilor in aceasta cauza sunt si alti oameni de afaceri din Iasi. Potrivit unor surse judiciare, dosarul vizeaza tranzactii in principal cu produse si materiale de constructii, care ar fi fost vandute la pret supraevaluat, iar banii obtinuti ar fi ajuns la societati din strainatate.

G.F.

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...