Mai multi jandarmi pe strazi in Duminica Floriilor. Fortele de ordine vor patrula in zonele aglomerate

Vineri, 23 Aprilie 2021, ora 15:52
1944 citiri
Mai multi jandarmi pe strazi in Duminica Floriilor. Fortele de ordine vor patrula in zonele aglomerate
Jandarmii vor fi prezenti pe strada in numar mare FOTO Facebook/ Jandarmeria Romana

In duminica de Florii, 24-25 aprilie, jandarmii din Bucuresti vor intensifica misiunile de ordine si siguranta publica executate independent sau in sistem integrat cu efective ale Politiei Capitalei si vor verifica respectarea masurilor de prevenire si combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

"Jandarmeria Capitalei va suplimenta dispozitivele de jandarmi care vor patrula in zonele in care exista posibilitatea sa se constituie aglomerari de persoane, in zonele intens circulate, cum sunt: pietele, garile, autogarile, targurile, in apropierea marilor centre comerciale sau in zona lacasurilor de cult", a transmis Jandarmeria Capitalei.

Patrulele de jandarmi, in special cele ecvestre si canine, vor avea incluse in itinerariul de patrulare zonele de agrement, parcurile si alte spatii verzi, pentru a mentine un climat de ordine si siguranta publica si pentru a urmari respectarea masurilor de prevenire si combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

"Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti recomanda tuturor cetatenilor sa pastreze distantarea fizica, sa evite aglomeratiile si sa respecte restrictiile impuse de cadrul legal in vigoare.

Se va acorda o atentie sporita actiunilor de verificare a respectarii legislatiei, in vederea prevenirii raspandirii infectiilor cu SARS-Cov-2, in cooperare cu alte institutii cu atributii in domeniu.

Pentru a avea parte de o sarbatoare in siguranta, facem urmatoarele recomandari tuturor cetatenilor:

- din motive de sanatate publica, pastrati distanta fizica fata de celelalte persoane si purtati in mod corespunzator masca sanitara de protectie, inclusiv in lacasurile de cult, pe timpul oficierii slujbelor;

- deplasarea catre lacasurile de cult sa se realizeze in conditii de siguranta, cu evitarea aglomerarilor;

- respectati intervalul orar de deplasare in afara locuintei;

- daca sunteti martorii unor fapte antisociale, sa apelati cu incredere la cea mai apropiata patrula de jandarmi sau la numarul unic de urgenta 112", a anuntat Jandarmeria.

La nivel national, peste 20.000 de politisti, jandarmi, pompieri, politisti de frontiera si piloti MAI vor fi zilnic la datorie, in acest sfarsit de saptamana, anunta Ministerul Afacerilor Interne.

Doi câini periculoși care erau lăsați liberi prin Mehedinți au fost prinși de jandarmi și duși la un adăpost FOTO
Doi câini periculoși care erau lăsați liberi prin Mehedinți au fost prinși de jandarmi și duși la un adăpost FOTO
Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi a anunțat că doi câini din rasa Cane Corso, consideraţi a fi periculoşi, au fost prinşi de jandarmii din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, ei...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Duminica Floriilor, #jandarmi, #efective suplimentate , #eveniment
Comentarii
Poza Carrandash
Carrandash
rank 1
Poza Constant
Constant
rank 5
Aveti grija ca vine unul cu un halat alb, calare pe un magarus...