Cea mai frumoasa austriaca e de fapt romanca. Cine e Laura Cepeu si cum a cucerit Austria

Luni, 12 Iulie 2021, ora 15:28
6933 citiri
Cea mai frumoasa austriaca e de fapt romanca. Cine e Laura Cepeu si cum a cucerit Austria
Laura Cepeu se dedica in totalitae fitness-ului. FOTO Salzburger Nachrichten

Laura Cepeu se dedica in totalitae fitness-ului. La 33 de ani este antrenor de fitness in orasul Salzburg si scrie la o revista de profil. Intre ele, ea castiga si competitii de frumusete.

Laura Cepeu traieste de mai multi ani in Austria, la Salzburg. Se dedica in totalitate sportului, este antrenor de fitness si un redactor la fel de apreciat la revista "Salzburger FENSTER Magazin".

A devenit insa cu adevarat cunoscuta in Austria dupa ce a castigat titlul de Miss Fitness Model 2021. Austriecii de la Salzburger Nachrichten scriu ca romanca in varsta de 33 de ani are un copil de opt ani. Absolventa a unui liceu de muzica in Romania, Laura s-a dedicat ulterior exclusiv sportului.

S-a stabilit in Austria, via New York

Dupa 12 ani de dans si coregrafie, romanca a emigrat in Statele Unite ale Americii si a trait un timp la New York. S-a intors in cele din urma in Europa, dar nu in Romania. Salzburgul este acum a doua sa casa, iar aici se simte realizata. Face ceea ce ii place, este apreciata si traieste "visul austriac" in una dintre tarile cu cel mai ridicat nivel de trai. In Salzburg, ea este instructor de fitness la clubul sportiv MyGym Nord, unde preda diverse cursuri -Iron System, Pilates.

Potrivit sursei citate, Laura a concurat cu succes la "Fitgala" la sfarsitul lunii iunie. Competitia a fost gazduita de un hotel de lux celebru in Austria, iar tanara romanca a fost imbatabila.

"Toata lumea a fost draguta anul acesta. Deci sunt cu atat mai fericita ca am castigat concursul. Din punct de vedere mental, sunt bine cand ma antrenez. Ma face sa ma simt pozitiv", le-a spus ea austriecilor.

Laura si-a gasit echilibrul in meditatie si le recomanda tuturor sa urmeze aceasta cale. Un alt secret al ei este disciplina. "Vorbeste cu tine insati, crede in tine sau in Dumnezeu, orice vrei. Asculta muzica care iti plac, fa lucrurile pe care ti le-ai propus. Si daca lucrurile nu merg bine, fa-o cu disciplina."

Admite ca nu totul este perfect in ce o priveste si nu se sfieste sa vorbeasca despre ceea ce considera ea ca este marele sau defect: bicepsii. "La mine acesti muschi sunt subtiri genetic, asa ca a trebuit sa muncesc mult la asta. In schimb, am avantajul unui stomac plat", a mai afirmat romanca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
#laura cepeu, #fitness, #salzburg, #Miss, #frumusete, #sport , #eveniment