McDonald's angajeaza peste 700 de persoane in Romania

Joi, 02 Iulie 2020, ora 15:04
2464 citiri
McDonald's angajeaza peste 700 de persoane in Romania
Foto: Facebook.com / McDonald\'s Romania

Premier Restaurants Romania, operatorul lantului de restaurante McDonald's in Romania, a anuntat joi ca angajeaza peste 700 de persoane in toate cele 26 de orase in care este prezent, printre care Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Piatra Neamt, Pitesti, Focsani, Satu Mare, Oradea sau Deva.

Compania are acum 5.000 de angajati.

"Premier Restaurants Romania, operatorul lantului de restaurante McDonald's in Romania, anunta o ampla campanie de recrutare la nivel national in care ofera peste 700 de locuri de munca in toate cele 26 de orase in care este prezent, printre care Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Piatra Neamt, Pitesti, Focsani, Satu Mare, Oradea sau Deva. Joburile disponibile in restaurant le permit viitorilor angajati sa lucreze pe diverse pozitii, printre care: lucrator comercial, responsabil cu pregatirea produselor sau servirea clientilor, barista la McCafe, hostess sau guest experience leader", a informat compania.

Mai mult, cei care isi doresc sa aiba sansa de a conduce un restaurant McDonald's pot aplica pentru pozitia de manager trainee. Beneficiile disponibile tuturor angajatilor McDonald's includ un program de lucru flexibil, training-uri continue de dezvoltare, un program de cariera si posibilitatea de promovare rapida, precizeaza compania.

"McDonald's este unul dintre cei mai importanti angajatori din Romania. Continuam planurile de investitii in oameni si dorim sa repornim procesele de recrutare. Un manager trainee are sansa de a lucra pe o pozitie manageriala in aproximativ noua luni, daca urmeaza pasii planificati impreuna cu coordonatorul sau", a declarat Irina Ignatescu, director de resurse umane Premier Restaurants Romania.

De altfel, compania a deschis cel mai nou restaurant, in urma cu trei saptamani in Bucuresti, la Piata Progresul, unde a creat 50 de noi locuri de munca.

"Pregatirea pentru sezonul estival si planurile de dezvoltare ale companiei, care includ deschiderea a inca doua restaurante pana la finalul anului, necesita o marire a echipei din Romania cu peste 700 de noi colegi", mai arata compania.

Incepand cu anul 2016, McDonald's este parte a companiei Premier Capital, operatorul lantului de restaurante McDonald's din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania si Malta. Premier Capital plc opereaza 157 de restaurante in locatii importante, mai mult de jumatate dintre ele avand McDrive si numeroase cafenele McCafe. In Romania, McDonald's este lider al pietei restaurantelor, cu 85 de restaurante in 26 de orase. Pana in prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei in Romania si are o echipa de peste 5.000 de angajati.

Eveniment Quarterly Report

Kremlinul începe recrutarea bărbaților din regiunile ocupate ale Ucrainei. Toate regiunile din Rusia acordă un „ajutor frăţesc”
Kremlinul începe recrutarea bărbaților din regiunile ocupate ale Ucrainei. Toate regiunile din Rusia acordă un „ajutor frăţesc”
Ministerul rus al Apărării a anunțat vineri, 29 septembrie, că viitoarea sa campanie de recrutare va include pentru prima dată bărbați eligibili din patru regiuni ocupate din Ucraina....
Rusia începe recrutarea de toamnă. Unde li se spune tinerilor soldați că vor fi trimiși
Rusia începe recrutarea de toamnă. Unde li se spune tinerilor soldați că vor fi trimiși
Un alt val de recrutare în Rusia începe la 1 octombrie, dar armata i-a liniştit pe viitorii soldaţi că nu vor fi trimişi spre războiul din Ucraina. Noii recruţii vor fi chemaţi pentru...
#Mc Donalds, #angajari, #companie, #restaurant, #angajati, #recrutare , #eveniment
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
N-ar trebui să existe nicio reședință de județ fără un aeroport și