Ziare.com

Metroul din Drumul Taberei va fi construit de consortiul Astaldi

Joi, 10 Martie 2011, ora 22:15

   

Metroul din Drumul Taberei va fi construit de consortiul Astaldi
Metrorex va semna contractul pentru constructia tronsonului de metrou Raul Doamnei-Hasdeu, Magistrala 5, cu asocierea condusa de compania Astaldi, din Italia. Aceasta, dupa ce contestatia depusa de Aktor, din Grecia, a fost respinsa de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC).

"Am primit avizul de la CNSC pentru continuarea procedurilor de licitatie. Asadar, firma Aktor a pierdut deoarece Consiliul a dat castig de cauza celor de la Astaldi. In perioada urmatoare vom semna contractul", a declarat, pentru Mediafax, directorul tehnic si de investitii al Metrorex, Stefan Rotaru.

Metrorex a selectat, in februarie, consortiul format din Astaldi (Italia), FCC (Spania), Delta ACM si AB Construct (Romania) pentru a realiza tronsonul Raul Doamnei-Hasdeu.

Contractul, de 215 milioane euro, va fi finantat de la buget si de Banca Europeana de Investitii si are o durata de executie de 25 luni.

Sectiunea Raul Doamnei - Hasdeu va avea noua statii, respectiv Raul Doamnei, Brancusi, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Drumul Taberei 34, Favorit, Orizont, Academia Militara, Eroilor 2.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2325 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Sponsori Portocalii

Delta ACM si AB Construct (Romania) au sponsorizat pe Basescu si PDLul. Rusine - furati si Comunitatea Europeana acum

 

suuuper !!!!

Acest mare consortiu...daca e mare...se ocupa si de drumul european Oradea-Arad..vai vai vai si amar de ce lucrari de ce bataie de joc se lucreaza de citiva ani dar fara niciun rezultat aceasta portiune ce leaga doua mari orase din vestul tarii poate fi denumita fara dar si poate drumul *** este un hazard sa mergi pe acest drum si un pericol extrem din pacate am parte de el in fiecare zi si ceea ce spun este fff adevarat nu stiu si nu mi imaginez cum poate o asemenea firma sa mai cistige licitatii este dea dreptul strigator la cer..chiar nu mai intereseaza pe nimeni din tara asta soarta noastra!!!! sau interesul este doar ...PLICUL ???

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor