Confuzie ridicolă: Mirel Joacă-Bine, presupusul interlop ucis în Italia în timpul unui jaf, e bine mersi în Suedia

Miercuri, 27 Octombrie 2021, ora 19:02
5132 citiri
Confuzie ridicolă: Mirel Joacă-Bine, presupusul interlop ucis în Italia în timpul unui jaf, e bine mersi în Suedia
Carabinierii caută informații despre adevărații autori ai spargerii FOTO Frosinone Today

Presa italiană a relatat marți, 26 octombrie, despre o tentativă de jaf comisă cu o zi în urmă asupra unei tutungerii din Santopadre, provincie din Frosinone. În timpul atacului, proprietarul magazinului a deschis focul asupra hoților înarmați ucigându-l pe unul dintre ei, ceilalți doi tâlhari fugind.

Poliția, venită la fața locului, a identificat persoana ucisă, conform actului de identitate găsit asupra lui, ca fiind un român pe nume Mirel Joacă-Bine, în vârstă de 34 de ani. Mirel Joacă-Bine, originar din județul Brașov, s-ar fi stabilit în Italia în urmă cu mai mulți ani.

Carabinierii au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru identificarea complicilor românului Mirel Joacă-Bine.

Pentru mai multe detalii au contactat și Poliția Română care s-a deplasat la domiciliul lui Mirel Joacă-Bine din județul Brașov. De la familia acestuia polițiștii au aflat că românul trăiește bine-mersi în Suedia de vreo nouă ani. Mirel Joacă-Bine s-a plans că în urmă cu mai mulți ani i-a fost furată cartea de identitate și de atunci tot primește amenzi de circulație din Franța. El ar fi sesizat autoritățile române, dar nu s-a întâmplat nimic.

De la Mirel Rădoi la Mirel Joacă-Bine

În anul 2009, când Mirel Rădoi fotbalistul a fost transferat la echipa Al Hilal, site-ul clubului din Arabia saudită a făcut o prezentare a stelistului care a inclus CV-ul, poze și materiale video găsite pe internet. În căutările lor pe internet, administratorii site-ului clubului de fotbal din Riad, au găsit şi buletinul braşoveanului pe care îl cheamă Mirel Joacă-Bine. Astfel au luat de bună informația și au inclus cartea de identitate în prezentarea fotbalistului.

Presa vremii relata: „Un braşovean a ajuns înaintea lui Rădoi în Arabia Saudită. Al Hilal a vrut să-l arate fanilor arabi pe Rădoi, însă, din greşeală, l-a pus pe siteul clubului pe Mirel Rădoi Joacă-Bine, un suporter din Braşov al fostului căpitan al Stelei. Arabii au prezentat pe siteul lui Al Hilal poza din buletin al lui Mirel Rădoi Joacă Bine. E vorba de un tânăr din Braşov, care a vrut să ajungă fotbalist ca idolul său celebru, însă n-a avut succes. Când era mic, a jucat fotbal la FC Braşov şi Ghimbav, însă a sfârşit pe maidane şi în spatele blocurilor - doar acolo îşi mai arata valoarea. Mirel Rădoi Joacă Bine e fericit însă că arabii l-au confundat cu căpitanul Stelei pe care au plătit 6 milioane de euro - doar aşa a ajuns şi el cunoscut în toată lumea. După Olaroiu, botezat de către arabi - Kuzmin, şi căpitanul Stelei a primit un nume nou la Al Hilal. «Allah ni l-a adus pe Merril Rudoy» - aşa scriu arabii de la Al Hilal pe site-ul clubului”.

Jaful din Italia

Presa din peninsulă a scris că românul Mirel Joacă Bine, împreună cu trei sau patru complici, au intrat într-un imobil, însă au fost observați de fiul adolescent al familiei Fiorelli, care tocmai s-a întors la domiciliu cu tatăl său.

Hoții erau toți înarmați și aveau fețele acoperite cu cagule.

Sandro Fiorelli, care deține o tutungerie împreună cu familia în piața principală a orașului, a tras asupra unuia dintre ei, acesta prăbușindu-se la pământ.

Ce s-a întâmplat luni, la scurt timp după ora 20.00, este acum investigat de carabinierii Compagniei di Sora, cărora bărbatul le-a spus că a apucat să tragă cu pușca înaintea hoțului.

Locuința lui Sandro Fiorelli a fost jefuită de mai multe ori în trecut. Cercetările sunt coordonate de procurorul adjunct Marina Marra de la Parchetul Cassino.

Forțele de ordine caută acum și complicii românului decedat în casa italianului.

Proiectul pentru salvarea copiilor din ghearele mafiei italiene se extinde în teritoriul Cosa Nostra și Camorra
Proiectul pentru salvarea copiilor din ghearele mafiei italiene se extinde în teritoriul Cosa Nostra și Camorra
Italia a anunţat marţi, 26 martie, extinderea la Sicilia şi la regiunea Napoli a unui program menit să împiedice copiii aflaţi în situaţii de risc să calce pe urmele părinţilor lor...
Încă o țară europeană crește nivelul alertei teroriste. Măsurile anunțate după atacul sângeros din Rusia
Încă o țară europeană crește nivelul alertei teroriste. Măsurile anunțate după atacul sângeros din Rusia
Comitetul Naţional italian al Ordinii Publice şi Securităţii a decis, din cauza numeroaselor ceremonii religioase de Paşte - de exemplu Drumul Crucii, noaptea, la Colosseum, la care iau parte...
#Italia, #Mirel Radoi, #jaf, #politie , #eveniment
Comentarii