Cine este pilotul care a murit luat de ape in competitia off-road de la Slanic Moldova. A castigat campionatul national VIDEO

Sambata, 19 Iunie 2021, ora 20:47
5979 citiri
Cine este pilotul care a murit luat de ape in competitia off-road de la Slanic Moldova. A castigat campionatul national VIDEO
Adrian Cernea, pilotul mort in tragedia FOTO Facebook

Federatia Romana de Automobilism Sportiv anuta, sambata seara, ca pilotul decedat in accidentul de la Slanic Moldova este fostul campion national Adrian Cernea. Masina a fost luata de viitura, la trecerea raului, iar pilotul nu a putut sa iasa. Competitia a fost oprita, iar Federatia a deschis propria ancheta pentru a se stabili cauzele producerii tradegiei.

"Cu durere in suflet anuntam faptul ca pilotul de off road, fost campion national, Adrian Cernea, a decedat astazi, in timpul unei etape nationale de off road, care are loc la Slanic Moldova. Echipajul format din Adrian Cernea si copilotul Alex Tache urma sa traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecusera fara probleme moment in care au fost surprinsi de o viitura. Masina de concurs a fost luata de ape. Alex Tache a fost salvat in ultima clipa, insa Adrian Cernea a ramas blocat in masina luata de ape, conform membrilor Comisiei Nationale de Off Road, prezenti la Slanic Moldova", a transmis Federatia Romana de Automobilism Sportiv.

Potrivit Federatiei, concursul a fost intrerupt imediat si, in incercarea de salvare a acestuia, s-a intervenit atat cu echipaje de off road, care erau prezente la fata locului, cat si cu echipaje ISU.

"Din pacate, trupul sau a fost gasit fara suflare cateva sute de metri mai jos.Inca din momentul in care a primit primele informatii privind disparitia lui Adrian Cernea in ape, Biroul Executiv al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv s-a intrunit de urgenta si a deschis o ancheta pentru a vedea in ce circumstante s-a produs tragedia. Membri ai Comisiei de Off Road au informat familiile imediat dupa ce s-a aflat de momentul viiturii si s-a pastrat legatura in permanenta", a mai precizat Federatia.

In acest moment presedintele FRAS, Norris Mageanu, si vicepresedintele Catalin Nicolescu, sef al Comisiei de Securitate, se afla in drum spre Slanic Moldova.

Un echipaj care participa la o competitie de off road a fost luat de ape, intre Bretcu (judetul Covasna) si Poiana Sarata (judetul Bacau). Copilotul a fost salvat, fiind transportat la spital, insa pilotul a decedat.

Quarterly Report - Editia 4

Premierul Marcel Ciolacu a fost reclamat pentru discriminare. Afirmația care i-ar putea aduce o amendă uriașă
Premierul Marcel Ciolacu a fost reclamat pentru discriminare. Afirmația care i-ar putea aduce o amendă uriașă
Asociaţia Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei (MDM) a depus, luni, 20 mai, o petiţie la Consiliul Naţional Pentru Combaterea Discriminării (CNCD) în care cere sancţionarea premierului...
Nicolae Ciucă își va lansa prima carte: „Nu e program electoral, este despre mine”
Nicolae Ciucă își va lansa prima carte: „Nu e program electoral, este despre mine”
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, anunţă că îşi lansează în luna iunie cartea “Un ostaş în slujba ţării”. El precizează că toate încasările vor fi donate către iniţiative...
#pilot, #competitie, #oituz , #eveniment
Comentarii