UPDATE Fetița filmată într-un autobuz din Brăila nu a fost răpită. Ce spune mama copilului

Luni, 19 Iulie 2021, ora 12:36
9918 citiri
UPDATE Fetița filmată într-un autobuz din Brăila nu a fost răpită. Ce spune mama copilului
Fetița care încearcă să scape din brațele bărbatului FOTO Captura Video Facebook/ Nicolas Giurgea

Autoritățile au transmis că fetița filmată într-un autobuz din Brăila în timp ce se zbătea în brațele unui bărbat este în siguranță și că nu este vorba de un caz de răpire. Mama copilului a declarat că bărbatul este un prieten apropiat și că copila îl cunoștea.

Comunicatul integral

”În urma evenimentului sesizat prin apel 112, cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care un bărbat ținea în brațe o copilă, care plângea și încerca să se smulgă din brațele acestuia, în timp ce se aflau într-un autobuz destinat transportului în comun din municipiul Brăila, vă informăm următoarele:

În urma verificărilor efectuate de polițiștii din Brăila, a fost identificată fetița, în vârstă de 3 ani, care, în prezent, se află la domiciliu, unde locuiește împreună cu mama, bunica și mătușa, în municipiul Brăila și nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Atât mama fetiței, în vârstă de 26 de ani, cât și mătușa acesteia, le-au declarat polițiștilor că este vorba despre o neînțelegere și că bărbatul care apare în imaginile din spațiul public este un prieten de familie apropiat, pe care minora îl cunoaște foarte bine.

De asemenea, acestea au precizat că, în cursul zilei de ieri, 18 iulie, s-au deplasat împreună cu bărbatul în cauză și cu fratele minorei în parcul din zona Caporal Mușat, unde toți trei i-au supravegheat pe cei doi copii.

Când au vrut să revină acasă, s-au grăbit să prindă un mijloc de transport în comun, femeile au luat băiatul, iar bărbatul a luat în brațe fetița.

În stația de autobuz, în grabă, s-ar fi urcat într-un autobuz greșit, fapt pentru care fetița a început să se agite, însă bărbatul a coborât cu ea la următoarea stație, s-au reîntâlnit și au mers acasă, unde fetița se află și în prezent, în afara oricărui pericol”, a transmis IPJ Brăila.

Știrea inițială

Poliţia cercetează un posibil caz de răpire după ce, duminică seară, pe reţelele de socializare a apărut un filmuleţ făcut într-un autobuz din municipiul Brăila, în care apărea o fetiţă care plânge şi se zbate în braţele unui bărbat de etnie romă.

"Vă informăm că duminică, în jurul orei 22,00, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un autobuz destinat transportului în comun, care circula pe raza municipiului, ar fi fost un bărbat brunet care ţinea în braţe un minor care plângea şi încerca să se smulgă din braţele bărbatului. În prezent, poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt", a transmis IPJ Brăila.

Pe filmuleţ se vede cum fetiţa îl loveşte cu palmele pe bărbat şi îl împinge, ca să scape din braţele lui.

Videoclipul poate să fie văzut aici

Cazul cutremurător al unei fetițe de doi ani, care a murit după ce a înghițit biluțe magnetice. De ce nu au putut medicii să o salveze
Cazul cutremurător al unei fetițe de doi ani, care a murit după ce a înghițit biluțe magnetice. De ce nu au putut medicii să o salveze
O fetiţă de nici 2 ani a murit după ce a ingerat biluţe magnetice. Familia fetiţei este din România, dar este stabilită de 12 ani în Germania. Mama copilului a relatat pentru News.ro cum a...
Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Un bărbat din oraşul prahovean Urlaţi a fost internat în stare gravă cu diagnosticul de botulism, anunță reprezentanții Spitalului Judeţean Ploieşti. El le-a spus medicilor că a mâncat...
#fetita, #rapire, #Braila, #barbat, #autobuz , #eveniment