Una dintre cele mai mari banci din Romania inchide 129 de casierii si reduce programul altora. Ce trebuie sa stie clientii

Luni, 02 Noiembrie 2020, ora 14:24
47786 citiri
Una dintre cele mai mari banci din Romania inchide 129 de casierii si reduce programul altora. Ce trebuie sa stie clientii
FOTO Unsplash

Una dintre cele mai mari banci din Romania a anuntat ca va inchide, in luna noiembrie, 129 dintre casieriile sale din tara si ca va reduce programul altora.

"Raiffeisen Bank anunta ca incepand cu luna noiembrie, aproximativ o tremie (129) dintre agentiile sale vor intra in era "Viata fara CA$H". Asta inseamna ca operatiunile cu numerar se vor efectua exclusiv la MFM/ATM, in zona 24H, existenta in fiecare unitate", a anuntat banca, potrivit adevarul.ro.

"An de an, Raiffeisen Bank investeste sume considerabile pentru a asigura o experienta superioara clientilor sai prin serviciile oferite in unitatile sale. Anul acesta, contextul pandemiei a accelerat multe proiecte de digitalizare si schimbari curajoase pentru folosirea operatiunilor "fara cash", iar asta s-a intamplat nu doar in industria bancara. Pentru noi a fost momentul oportun pentru a face inca un pas spre incurajarea tranzactiilor digitale. Vrem sa dam tuturor colegilor din agentiile fara casierie, posibilitatea de a dedica timp activitatilor cu valoare adaugata pentru clienti, cum sunt consilierea in vederea intelegerii tuturor functionalitatilor aplicatiilor noastre si a beneficiilor ofertei noastre de solutii financiare. In felul acesta, ne dorim ca, impreuna, sa construim parteneriate valoroase si durabile pe termen lung" a spus Monica Udrescu, director executiv retea de unitati Raiffeisen Bank, conform sursei citate.

Operatiunile cu numerar, care se faceau la ghiseu, vor putea fi facute cu ajutorul masinilor multifunctionale (MFM), sau vor exista variante alternative online (Raiffeisen Online, Smart Mobile, Colectare). Angajatii bancii vor ajuta clientii sa invete sa utilizeze aceste canale alternative de plata. In cazul in care nu exista o solutie alternativa pentru o operatiune ce implica bani cash, clientii vor fi directionati catre cea mai apropiata agentie Raiffeisen Bank.

Operatiunile care se pot face la MFM:

- Depunere si retragere de numerar, in lei, in si din conturile proprii;

- Plata ratelor (lei);

- Plata facturi utilitati;

- Depunere lei in contul terttlor (clienti Raiffeisen Bank);

- Operatiuni de schimb valutar (euro/USD in lei);

- Mini-extras de cont;

- Interogare sold;

- Schimbare PIN;

- Deblocare PIN (pentru cardurile Mastercard);

- Primire bani prin Western Union;

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Răspunsuri la invidia românilor. De unde au unii bani să călătorească atât? "Tenerife, 2.100 de lei pentru 7 nopți, zbor, cazare în cameră dublă"
Răspunsuri la invidia românilor. De unde au unii bani să călătorească atât? "Tenerife, 2.100 de lei pentru 7 nopți, zbor, cazare în cameră dublă"
Din cauza scumpirilor, unii români au renunțat la vacanțe sau își permit cu mari sacrificii una pe an. La cealaltă extremă sunt cei care pleacă des în vacanțe mai scurte sau mai lungi,...
#Reiffeisen, #casierii, #inchidere, #program, #Banca, #bani, #online , #eveniment
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
"Una dintre cele mai mari banci din Romania inchide 129 de casieri".