Ziare.com

Sedinta a Comitetului pentru Situatii de Urgenta al Capitalei, sambata, pentru prelungirea masurilor dispuse in contextul pandemiei

de Teodor Serban
Joi, 22 Aprilie 2021, ora 21:30

   

Sedinta a Comitetului pentru Situatii de Urgenta al Capitalei, sambata, pentru prelungirea masurilor dispuse in contextul pandemiei
Comitetul Municipiului Bucurestiului pentru Situatii de Urgenta (CMBSU) va avea, sambata, o sedinta pentru prelungirea masurilor dispuse in contextul pandemiei de SARS-CoV-2, a declarat, joi, prefectul Capitalei, Alin Stoica.

"Avem sedinta pentru prelungirea masurilor care expira sambata noaptea", a precizat Alin Stoica.

Pentru Bucuresti s-au inregistrat in ultimele 24 de ore 4,41 de cazuri de infectari cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori.

Pe 10 aprilie, CMBSU a adoptat o hotarare conform careia pe 23 aprilie, in vinerea dinaintea Floriilor, magazinele sunt deschise in Capitala pana la ora 20,00 si a prelungit masurile dispuse deja.

Printre acestea se numara:

* Circulatia persoanelor in afara locuintei/gospodariei este interzisa in intervalul orar 22,00 - 5,00 in zilele de luni pana joi si in intervalul orar 20,00 - 5,00 in zilele de vineri, sambata si duminica, cu conditia mentinerii incidentei cumulate la cel mult 7,5/1.000 de locuitori.

* Programul operatorilor economici care desfasoara activitati de comert/prestari servicii in spatii inchise si /sau deschise, publice si/sau private, se poate desfasura in intervalul 5,00 - 18,00 in zilele de vineri, sambata si duminica. In zilele de luni - joi, programul poate fi desfasurat in intervalul orar 5,00 - 21,00, cu conditia mentinerii incidentei cumulata la cel mult 7,5/1.000 locuitori. Prin exceptie, in intervalul orar 21,00 - 5,00 in zilele de luni pana joi, respectiv 18,00 - 5,00 in zilele de vineri, sambata duminica, pot fi facute livrari la domiciliu.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1392 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor