Seful Jandarmeriei, decorat pentru "rezultatele remarcabile"

Marti, 28 Decembrie 2010, ora 09:40
2042 citiri

Inspectorul General al Jandarmeriei Romane, generalul-locotenent Olimpiodor Antonescu, a fost distins cu Ordinul National "Barbatie si Credinta", in grad de Mare Ofiter, printr-un decret prezidential publicat luni in Monitorul Oficial.

In documentul semnat de presedintele Traian Basescu, pe 20 decembrie, se arata ca Olimpiodor Antonescu, impreuna cu aproximativ 200 de persoane, au fost decorati cu diferite ordine, "in semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile obtinute in activitatea profesionala si a inaltului profesionalism dovedit in indeplinirea misiunilor incredintate".

Presedintele Traian Basescu a renuntat la serviciile Jandarmeriei si Politiei, dupa ce mii de politisti sindicalisti - escortati de forte de ordine ale Jandarmeriei - au protestat, pe 24 septembrie, la Palatul Cotroceni, fata de masurile de austeritate luate de Guvern.

In urma incidentelor, Vasile Blaga si-a dat demisia de onoare din functia de ministru al Administratiei si Internelor, in locul sau fiind numit Traian Igas.

Incepand cu 10 noiembrie, general-maior Gavrila Pop a fost eliberat din functia de sef al Jandarmeriei Bucuresti, prin ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Romane, Olimpiodor Antonescu.

Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, avea sa admita, pe 11 noiembrie, ca decizia a avut legatura cu mitingul politistilor din 24 septembrie, desfasurat in fata Palatului Cotroceni.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#sef jandarmerie decorat, #sef jandarmerie Olimpiodor Antonescu , #eveniment