Sport electronic si fapte bune: Primul maraton caritabil de gaming din Romania

Comunicat de presa
Marti, 12 Februarie 2019, ora 13:40
7649 citiri
Sport electronic si fapte bune: Primul maraton caritabil de gaming din Romania
Foto: Hospice Casa Sperantei

Pentru ca sportul electronic si faptele bune merg de minune impreuna, Nexus-2 organizeaza, pe 16 februarie, primul Maraton caritabil de Gaming din Romania.Accesul la eveniment se va face pe baza de bilet, iar toate fondurile stranse vor fi redirectionate catre HOSPICE Casa Sperantei.

Organizatorii au pregatit, la sediul Nexus, o zi plina de surprize pentru fanii sporturilor electronice. Un stream caritabil va fi organizat direct din camera de Bootcamp Nexus Gaming, de unde se vor alatura invitati speciali din lumea gamingului si nu numai. Mai mult, in cadrul evenimentului se va construi un PC ultra-performant, care va fi daruit de Nexus celui mai generos donator.

"TeamHOSPICE nu este doar despre sporturile clasice, este despre solidaritate, implicare si despre a face bine acolo unde e atat de mare nevoie. Ne bucuram sa avem alaturi o comunitate atat de frumoasa alaturi si le suntem recunoscatori partenerilor si prietenilor de la Nexus. Implicarea sociala poate fi un liant puternic intre oricine si orice domenii si iata ca o cauza puternica, precum HOSPICE, este acum liantul intre sportul electronic si sportul traditional", a declarat Mirela Nemtanu, CEO HOSPICE Casa Sperantei.

"Pentru comunitatea noastra, e un altfel de eveniment de gaming, in timp ce pentru non-gameri este un altfel de eveniment caritabil/sportiv. Stiam si din context personal cat e de importanta ingrijirea paliativa pentru cineva care infrunta un diagnostic greu si pentru familie, asa ca alegerea HOSPICE Casa Sperantei ca si cauza in acest demers a venit firesc, am vrut sa ne implicam si sa ajutam.Apoi, comunitatea de gameri nu a fost niciodata expusa la asa ceva, este un eveniment-pilot si pentru mine, si pentru comunitatea de gameri, si pentru HOSPICE", a punctat Alexandru Ion, Managing Partner la la Nexus Gamer Pub.

Pasionatii de gaming, dar si profesionistii care vor sa faca in acelasi timp si o fapta buna pot participa la competitiile de PUBG, FIFA 19 si Mortal Kombat XL. Fiecare joc va avea regulamentul sau si propriile premii din partea partenerilor Nexus.

Accesul la eveniment se va face pe baza de bilete, iar 100% din valoarea biletului va fi redirectionata catre ingrijirea pacientilor HOSPICE Casa Sperantei. Exista patru categorii de bilete:

Standard (pret 50 lei) - pe langa bucuria ca valoarea integrala a biletului se fie donata catre HOSPICE, participantii vor primi o bratara de silicon Nexus-HOSPICE, acces la PC in zona free to play pe durata intregului eveniment, open bar (soft drinks) si posibilitatea de a interactiona cu invitatii

Premium (200 lei) - pe langa beneficiile de la biletul Standard si redirectionarea intregii sume catre HOSPICE Casa Sperantei, participantii vor primi si un tricou oficial Nexus Gaming, branduit cu HOSPICE (aceste tricouri sunt produse in numar limitat, fiind disponibile exclusiv la acest eveniment)

VIP (450 lei) - biletul este conceput pentru gamerii care vor sa duca responsabilitatea sociala la urmatorul nivel. La fel, valoarea biletului este donata integral catre HOSPICE Casa Sperantei, iar participantii vor primi un tricou Nexus Gaming - HOSPICE si un mistery box care va include o piesa de hardware din partea unuia din partenerii Nexus (ex: HyperX / Logitech / Lenovo etc.) .

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#maraton caritabil de gaming , #eveniment