Toti oamenii primarului. Cine sunt cei 12 consilieri personali pe care se bazeaza Nicusor Dan

Marti, 23 Martie 2021, ora 18:35
7647 citiri
Toti oamenii primarului. Cine sunt cei 12 consilieri personali pe care se bazeaza Nicusor Dan
Nicusor Dan. FOTO Captura video

Primarul general al Bucurestiului, Nicusor Dan, a angajat 12 consilieri generali. Desi legea i-ar fi permis sa angajeze si o a 13-a persoana, edilul sef nu a luat aceasta decizie, cel putin pana acum.

Printre consilierii lui Nicusor Dan se afla Mihail-Vladimir Poenaru, Stefania Simion, Oana Poenaru, Andreea Udrea, Dumitru Cristinel Badiu si Tudor Macicasan, noteaza HotNews.ro. Unii dintre ei au fost colaboratori ai Asociatiei Salvati Bucurestiul.

Mihail-Vladimir Poenaru este director de cabinet si are ca atributii organizarea, conducerea si coordonarea Cabinetului Primarului General, dar si organizarea activitatii Primarului General. Poenaru este avocat in Baroul Bucuresti din anul 2014.

Tudor Macicasan este consilier pe transporturi si mobilitate. El este expert in mobilitate durabila si a mai oferit consultanta pentru planurile de transport elaborate de mai multe orase din Romania, printre care Cluj-Napoca si Timisoara. Totodata, el a oferit consultanta si pentru elaborarea Planurilor de Mobilitate Urbana Durabila pentru cele doua orase, dar si pentru altele din tara.

Tot consilier pe transporturi si mobilitate este si Celestian-Domitian Draganescu, iar pe transporturi este Catalina Titiana Gherlan.

Dumitru Cristinel Badiu, medic primar chirurgie generala, este consilier pe sanatate, alaturi de Silvia Alexandra Terinte, medic specialist ortopedie, potrivit publicatiei citate.

Oana Catalina Poenaru este consilier pe probleme juridice si de urbanism si a lucrat cu Nicusor Dan la Asociatia Salvati Bucurestiul. Tot consilier pe probleme juridice este si Alexandru Ciurea, in timp ce Stefania Simion este consilier pe probleme juridice si de mediu. Avocat de meserie, Simion a reprezentat Asociatia Salvati Bucurestiul in instanta in campania Salvati Rosia Montana.

Pe lista consilierilor se mai numara Tinel Sperantiu Ticu (consilier probleme de achizitii si investitii), Cristian Rosu (consilier call center), Andreea Udrea (consilier pe probleme de presa si comunicare).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat joi, 18 aprilie, că mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe trasee modificate în weekend. Este vorba despre troleibuzele liniei 97...
#NIcusor Dan, #primarie, #Bucuresti, #consilier , #eveniment