TV Ziare.com: Discuta LIVE cu Radu Campeanu

Marti, 27 Iulie 2010, ora 07:00
2051 citiri
TV Ziare.com: Discuta LIVE cu Radu Campeanu

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog, marti, incepand cu ora 11.00, cu Radu Campeanu, presedintele fondator al PNL.

Invitatul Ziare.com va discuta pe marginea problemelor socio-politice actuale din Romania, dar si despre viitorul Partidului National Liberal.

Cat de benefica ar putea fi pentru PNL o alianta politica cu PSD? Ce solutii are PNL pentru depasirea actualei crize?

Ar trebui PNL sa forteze alegerile anticipate si suspendarea lui Traian Basescu pe fondul scaderii in sondaje a PD-L?

S-ar putea guverna fara UDMR? Cum ar trebui rezolvata problema autonomiei Tinutului Secuiesc?

Daca vreti sa aflati raspunsurile la toate aceste intrebari, dar si la altele, punctuale, intrati AICI, incepand cu ora 11.00.

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#interviu Radu Campeanu, #TV Ziare com, #Televiunea Ziare com , #eveniment