Tv Ziare.com: Este Romania un stat de drept? Cum putem consolida democratia?

Vineri, 10 Septembrie 2010, ora 10:05
1853 citiri
Tv Ziare.com: Este Romania un stat de drept? Cum putem consolida democratia?

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog vineri, incepand de la ora 12.00, cu conf. dr. Valentin Constantin. Invitatul Ziare.com preda Drept international public, Organizatii si relatii internationale si Protectia internationala a drepturilor omului in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara.

Valentin Constantin va dezbate pe marginea necesitatii consolidarii increderii in institutiile statului. Este Romania un stat de drept? Este puterea judecatoreasca subordonata politic? Fac magistratii jocuri politice?

Invitatul Ziare.com a publicat peste peste 40 de articole si studii in domeniile dreptului international, protectiei internationale a drepturilor omului, dreptului constitutional si dreptului institutional european.

Valentin Constantin este cel mai nou membru al Comisiei pentru o noua Constitutie, infiintata de Fundatia Horia Rusu.

Pentru a discuta cu Valentin Constantin, intrati AICI, incepand cu ora 12.00.

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#Valentin Constantin, #TV Ziare com, #televiziunea Ziare com, #revizuirea Constitutiei, #consolidarea statului de drept , #eveniment