TV Ziare.com: Ziua Libertatii Fiscale la romani

Vineri, 28 Mai 2010, ora 13:00
1012 citiri
TV Ziare.com: Ziua Libertatii Fiscale la romani
Foto: IrishBlogs

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog vineri, incepand cu ora 14.00, cu Bogdan Glavan, specialist in comunicare al platformei de comunicare online spunesitu.ro, pe tema fiscalitatii din Romania.

Ce se intampla atunci cand cheltuielile publice ajung, cum s-a intamplat in 2009, la 40,4% din PIB? Cat de eficient este statul in gestionarea acestor bani si cat muncesc romanii pentru a oferi acesti bani?

Ce se intampla cu banii care sunt dati la stat? Se duc in sistemul sanitar, in educatie, in servicii publice? Cati dintre noi sunt multumiti de calitatea acestor servicii?

Ce trebuie facut pentru ca statul sa functioneze correct, iar institutiile sa gestioneze banii cu responsabilitate?

Pentru a raspunde la aceste intrebari, si la altele punctuale, intrati AICI, incepand cu ora 14.00.

Ziua Libertatii Fiscale este un indicator conceput in 1948, in Statele

Unite ale Americii, si arata cat la suta din avutia creata intr-un

an este cheltuita de catre Guvern.

Cu aceasta ocazie, platforma de dezbateri spunesitu.ro se relanseaza pe 28 mai, incercand sa creeze o comunitate online a celor nemultumiti de situatia actuala si sa ajute societatea civila.

Bogdan Glavan este profesor universitar de economie, autor al multor articole despre economia internationala si membru fondator al Centrului pentru Economie si Libertate.

Cine poate particip la emisiune?

Daca aveti intrebari sau opinii pro sau contra temei dezbatute, puteti transmite in direct mesajele dumneavoastra invitatului si acesta va va raspunde pe loc.

La emisiune poate participa orice user al Ziare.com, insa daca vreti sa comentati, trebuie sa fiti logat.

Aflati cum puteti avea si dumneavoastra propria emisiune pe Ziare.com

Aflati cum functioneaza aplicatia "Pro si Contra". Spuneti-ne care este parerea dvs!

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

Quarterly Report - Editia 4

Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 25 mai, că este convins că Rusia nu va ataca România. Declarațiile premierului vin la două zile după ce un român a fost arestat sub...
Dîncu despre candidatura lui Iohannis la șefia NATO: ”A avut în spate câțiva lideri importanți / Arată pentru prima dată că Estul e important”
Dîncu despre candidatura lui Iohannis la șefia NATO: ”A avut în spate câțiva lideri importanți / Arată pentru prima dată că Estul e important”
Vasile Dîncu, fost ministru al Apărării şi candidat PSD la alegerile europarlamentare, susţine că preşedintele Klaus Iohannis a avut în spate mai mulţi lideri europeni atunci când şi-a...
#Ziua Libertatii Fiscale, #Bogdan Glavan, #libertate fiscala , #eveniment