TV Ziare.com: Ziua Libertatii Fiscale la romani

Vineri, 28 Mai 2010, ora 13:00
1012 citiri
TV Ziare.com: Ziua Libertatii Fiscale la romani
Foto: IrishBlogs

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog vineri, incepand cu ora 14.00, cu Bogdan Glavan, specialist in comunicare al platformei de comunicare online spunesitu.ro, pe tema fiscalitatii din Romania.

Ce se intampla atunci cand cheltuielile publice ajung, cum s-a intamplat in 2009, la 40,4% din PIB? Cat de eficient este statul in gestionarea acestor bani si cat muncesc romanii pentru a oferi acesti bani?

Ce se intampla cu banii care sunt dati la stat? Se duc in sistemul sanitar, in educatie, in servicii publice? Cati dintre noi sunt multumiti de calitatea acestor servicii?

Ce trebuie facut pentru ca statul sa functioneze correct, iar institutiile sa gestioneze banii cu responsabilitate?

Pentru a raspunde la aceste intrebari, si la altele punctuale, intrati AICI, incepand cu ora 14.00.

Ziua Libertatii Fiscale este un indicator conceput in 1948, in Statele

Unite ale Americii, si arata cat la suta din avutia creata intr-un

an este cheltuita de catre Guvern.

Cu aceasta ocazie, platforma de dezbateri spunesitu.ro se relanseaza pe 28 mai, incercand sa creeze o comunitate online a celor nemultumiti de situatia actuala si sa ajute societatea civila.

Bogdan Glavan este profesor universitar de economie, autor al multor articole despre economia internationala si membru fondator al Centrului pentru Economie si Libertate.

Cine poate particip la emisiune?

Daca aveti intrebari sau opinii pro sau contra temei dezbatute, puteti transmite in direct mesajele dumneavoastra invitatului si acesta va va raspunde pe loc.

La emisiune poate participa orice user al Ziare.com, insa daca vreti sa comentati, trebuie sa fiti logat.

Aflati cum puteti avea si dumneavoastra propria emisiune pe Ziare.com

Aflati cum functioneaza aplicatia "Pro si Contra". Spuneti-ne care este parerea dvs!

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Ziua Libertatii Fiscale, #Bogdan Glavan, #libertate fiscala , #eveniment