Un barbat de 41 de ani si-a violat fiica, drept pedeapsa ca a povestit politiei despre bataile crunte pe care le incasa

Miercuri, 04 Noiembrie 2020, ora 20:09
8283 citiri
Un barbat de 41 de ani si-a violat fiica, drept pedeapsa ca a povestit politiei despre bataile crunte pe care le incasa
FOTO Pixabay

Un barbat de 41 de ani, din Vaslui, este acuzat ca si-a abuzat sexual fiica, pentru a se razbuna. Copila l-ar fi reclamat anterior pe barbat ca isi maltrata sotia si cei noua copii. Autoritatile au aratat indulgenta fata de agresor.

Drama pe care o traiau cei noua frati a iesit la iveala in iunie, in urma unei batai crunte pe care a incasat-o adolescenta de 15 ani, dar si mama ei, in incercarea de a o salva. Fata primise permisiunea tatalui sa mearga la o vecina, sa o ajute cu cumparaturile, dar la intoarcere barbatul a decis ca trebuie sa o pedepseasca, potrivit adevarul.ro.

"Deoarece i s-a parut ca persoana vatamata a intarziat, inculpatul, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, a lovit-o, in mod repetat, pe persoana vatamata in varsta de 15 ani, cu o curea in zona spatelui si a capului. In apararea minorei a intervenit mama acesteia, care, la randul sau, a fost lovita cu cureaua peste cap de mai multe ori, dupa care, cu pumnii, in aceeasi zona a corpului.

Inculpatul a asigurat apoi usa cu cheia si a reluat agresiunile asupra fiicei sale minore, pe care a lovit-o cu cureaua peste spate. Agresiunile inculpatului a incetat abia cand minora s-a asezat in genunchi, acoperindu-si capul cu ambele maini. Loviturile aplicate celor doua persoane vatamate au fost percepute de ceilalti copii minori care se aflau in locuinta, pe un pat si tremurau de frica", au precizat procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, in actul de sesizare al instantei, conform sursei citate.

Politistii au ajuns la fata locului si le-au gasit pe mama si pe fiica pline de sange, cu vanatai pe tot corpul. Vanatai mai vechi au fost gasite si pe copiii mai mici, in varsta de 7 ani, 4, respectiv un an. Se pare ca barbatul i-ar fi batut cu cateva zile in urma, cu un cablu peste cap si corp, pe motiv ca il deranjau si nu se putea odihni.

S-a retinut doar infractiunea de violenta in familie, iar agresorul a scapat de pedeaspsa. Intors acasa, si-a violat fiica cea mare pentru ca a povestit politistilor despre violentele tatalui. Copila a sunat la 112 sa denunte violul si a fost dusa intr-un centru al Protectiei Copilului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
O femeie care l-a hărţuit pe cântăreţul Harry Styles a fost închisă şi i s-a interzis să îl vadă pe acesta pe scenă, potrivit news.sky.com. Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani,...
Incendiatorul de mașini din Chitila, prins de polițiști după 21 de zile. Unde se ascundea
Incendiatorul de mașini din Chitila, prins de polițiști după 21 de zile. Unde se ascundea
După 21 de zile, un tânăr de 28 de ani, care a incendiat o mașină, a fost în sfârșit depistat de oamenii legii. A fost găsit la Chiajna, acolo unde locuia fără forme legale. A fost...
#barbat, #violat, #violenta, #bataie, #fiica, #politie, #pedeapsa , #eveniment