VIDEO Afis cu Theodor Paleologu, scuipat de lucratoarea sexuala transgender candidata la Consiliul Local al Sectorului 2. "Sper ca nu o voi intersecta"

Joi, 30 Iulie 2020, ora 19:54
18532 citiri
VIDEO Afis cu Theodor Paleologu, scuipat de lucratoarea sexuala transgender candidata la Consiliul Local al Sectorului 2. "Sper ca nu o voi intersecta"
Antonella Lerca in fata afisului cu Theodor Paleologu FOTO Facebook/Theodor Paleologu

Theodor Paleologu, candidat din partea Partidului Miscarea Populara (PMP), a distribuit pe pagina sa de Facebook un videoclip in care Antonella Lerca, candidat independent la Consiliul Local al Sectorului 2, scuipa pe un afis cu el.

Paleologu scrie in postare ca spera sa nu se intersecteze cu Lerca, pentru a "nu-i acorda acelasi tip de atentie".

"Am dat si de un candidat independent la consiliul local al sectorului 2 care exprima cam acelasi lucru cu ce spunea domnul de la PLUS.

Doamna Antonella Lerca, activista pentru drepturile omului, este considerata o adevarata icoana a Romaniei inclusive si n-am dubii ca incarneaza viitorul acestei tari.

Cred ca gestul dinsei ii va aduce multi simpatizanti. Sper ca nu o voi intersecta pentru a nu-i da ocazia sa-mi acorde acelasi tip de atentie ca in clipul de mai jos.

Asistam la o adevarata salbaticire a spatiului public, la un fel de regresie la stadiul de dinainte de aparitia civilizatiei umane", a scris Theodor Paleologu pe Facebook.

Antonella Lerca, activista in domeniul drepturilor omului, este prima femeie transgender de etnie roma si lucratoare sexuala care candideaza pentru o functie publica in Romania.

#theolor paleologu, #Facebook, #PMP, #postare, #antonella lerca, #videoclip , #eveniment