VIDEO Cum il descriu pe Florin Mototolea cei care vin la priveghiul interlopului: "Era un om foarte bun"/ "A fost om cu dulceata, cu caracter"

Sambata, 08 August 2020, ora 20:34
9135 citiri
VIDEO Cum il descriu pe Florin Mototolea cei care vin la priveghiul interlopului: "Era un om foarte bun"/ "A fost om cu dulceata, cu caracter"
Foto: Captura Youtube/ Silidor Salam

Clanul Duduianu si-a pierdul liderul saptamana aceasta. Florin Mototolea, la varsta de 39 de ani, cunoscut drept "Emi Pian". Acesta a fost executat, marti noapte, in stil mafiot, de un rival, pe o strada din Sectorul 6 al Capitalei.

Sute de persoane au venit in pelerinaj la priveghiul lui Florin Mototolea, iar manelisti de top au jelit la sicriul interlopului. Funeralii demne de un rege al lumii subterane din Capitala.

In fata vilei in care a locuit interlopul este afisat mesajul: "Nu te vom uita niciodata! Regele Emi Pian". Duminica, 9 august, va avea loc inmormantarea.

"Sunt aici pentru ca asa simt. Tin la omul asta, imi pare rau pentru ce s-a intamplat, nu am cuvinte sa spun cat de rau imi pare. Il respect si tin la familia lui si sufar alaturi de familia lui", marturiseste Florin Salam. Declaratiile sunt facute reporterilor de la Punctul culminant de la Romania Tv. De altfel, mai multi participanti au tinut sa-si suna parera despre interlop.

Liderul clanului Motanu din Braila a venit cu o coroana de flori si cu o candela la priveghiul lui Emi Pian pentru a-si arata respectul fata de acesta si fata de familia acestuia. "Mesajul pe care il transmit fata de toti cei care sunt aici, inclusiv fata de familia Pian este cat se poate de clar si scurt: Dumnezeu sa-l ierte! Nu e nevoie acum de vreo razbunare", declara acesta.

Un alt apropiat al raposatului sustine ca Emi Pian a fost un om bun, nu cum vorbeste lumea. "A fost om cu dulceata, cu caracter, daca era sa nu fie iubit, nu mai erau 5.000 de oameni aici".

Sorinel Copilul de Aur, apropiat al lui Emi Pian, a cantat la priveghiul acestuia alaturi de alti manelisti cunoscuti. Acesta transmite condoleante familiei. "Era un om foarte bun, pe care-l iubea toata lumea, foarte respectuos, omul care nu gresea la nimeni, un om bun. Imi pare rau pentru el, mi-a fost prieten, il iubim cu totii, ca de aia si suntem prezenti", adauga acesta.

Unul dintre cele mai violente clanuri

Clanul Duduianu este considerat printre cele mai violente din Bucuresti. Membrii gruparii de crima organizata nu ezita sa-si expuna in mod public opulenta, pe retelele de socializare: vile luxoase, masini scumpe sau petreceri fastuoase.

Florin Mototolea avusese o singura problema cu legea si a fost condamnat definitiv, pe 13 octombrie 2017, la 3 ani si 8 luni pentru infractiunile de santaj, camata si influentarea declaratiilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Priveghiul interlopului Corduneanu, organizat la restaurant. Ce spun autoritățile: ”Nu există așa ceva!”
Priveghiul interlopului Corduneanu, organizat la restaurant. Ce spun autoritățile: ”Nu există așa ceva!”
Priveghiul fostului lider al clanului Cordunenilor, Costel Corduneanu, are loc la restaurantul La Castel, de lângă Iași, acolo unde trupul neînsuflețit a fost depus într-un cort, Green View...
Priveghi cu vedete pentru Costel Corduneanu. Maneliști celebri vor cânta în memoria liderului celui mai de temut clan interlop din Moldova
VIDEO
Priveghi cu vedete pentru Costel Corduneanu. Maneliști celebri vor cânta în memoria liderului celui mai de temut clan interlop din Moldova VIDEO
Priveghiul fostului lider al clanului Cordunenilor, Costel Corduneanu, are loc la restaurantul La Castel, de lângă Iași, acolo unde trupul neînsuflețit a fost depus într-un cort. În...
#emi pian, #interlop, #salam, #Copilu de Aur, #inmormantare, #priveghi, #pareri , #eveniment